Published On: vin, dec. 20th, 2013

F.C. Municipal Târgovişte – Stadionul, O arenă cochetă care miroase a Europa

nichiduta.ro

fcmPeste 100 de jucători se antrenază aproape zilnic pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Sotânga. In cadrul complexului sportiv sunt două terenuri unde se antrenează şi evoluează echipele de la F.C.M. Târgovişte. O echipă evoluează în Liga a 3-a, seria a 6-a, iar satelitul – în Promoţie Nord.
Mai îşi desfăşoară activitatea în „Groapa” de la Şotân-ga trei grupe de juniori antrenate de Ilie Sorin (C şi D) şi Alexandru Filip (E).Pe terenul I suprafaţa de joc este impecabilă. Gazonul este ca o adevărată masă de biliard. Tribunele înconjoară terenul de joc în forma unei potcoave. Sunt în jur de 5.000 de locuri, toate pe scaune. Cantonamentul are peste zece camere. Are bucătărie, sală de mese, sală de primire, magazie, vestiare oaspeţi, gazde şi arbitri (bărbaţi şi femei), birouri. în fiecare an, cocheta arenă de la Şotânga găzduieşte câte un eveniment deosebit. în toamnă s-a disputat semifinala din Cupa Regiunilor dintre A.J.F. Braşov şi A.J.F. Prahova (scor 1-0). In anii trecuţi s-au disputat meciuri de baraj pentru promovarea în Liga a 3-a. Cel mai recent, între reprezentantele judeţului Giurgiu şi Teleorman (scor 3-1).
S-au disputat finale de
Cupa României -faza judeţeană, Gloria Corneşti -Utchim
Găeşti (scor 3-0, min. 44).
Jucătorii de la echipa mare au tot ce vor ca să facă performanţă. F.C.M. Târgovişte este ca o rampă de lansare pentru jucători spre eşaloanele superioare.
In ultimii ani au plecat de la echipa lui Ghiorghi Zotic jucătorii: Anton, C. Dinu,Cherchez, Negoescu…

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro