F.C Municipal Târgovişte O atmosferă destinsă la reunire

A.l.

fcm. Luni a fost reunirea lotului . Ambianţă deosebită şi bună dispoziţie . Ghiorghi Zotic, alături de Puiu Becheanu .
Grigorov (Delta Tulcea) şi Mihăilă (Conpet Ploieşti) sunt noutăţile . Banu şi Anghel sunt în refacere . Petre a plecat la muncă în Italia – Stratul în sezonul de primăvară poate fi amânat – Capitolul fizic are prioritate

Luni, elevii lui Haralambie „Puiu” Becheanu s-au reunit şi au reluat pregătirile. Stratul de zăpadă a creat o ambianţă deosebită şi a sporit buna dispoziţie. Atmosfera reunirii a fost una destinsă. Alături de antrenorul Puiu Becheanu s-a aflat şi finanţatorul Ghiorghi Zotic, semn că este vorba de o treabă făcută serios.
La capitorul veniri, rubrica nu e aşa stufoasă. Doar Grigorov (Delta Tulcea) şi Mihăilă (Conpet Ploieşti) sunt feţele noi la echipa de pe malurile lalomiţei. Dar vor mai veni mai mulţi jucători în probe.
Jucătorii Banu şi Anghel sunt în refacere, după accidentările suferite în toamnă. Mijlocaşul Gabi Petre a plecat la muncă în Italia, iar Mihai Mădăran a absentat. Fundaşul sâtnga Dragoş Cernea a reluat şi el antrenamentele.
Sezonul de primăvară este programat să înceapă pe 28 februarie, dar e posibil să fie amânat cu o săptămână sau două din cauza timpului nefavorabil. Se va lucra mult la capitolul fizic. Când timpul o va permite, se va lucra şi cu mingea. Se vrea o echipă care să se bazeze pe forţa grupului, care să-şi surprindă adversarul cu o tactică agresivă şi să-i intuiască toate mişcările. Se vrea o echipă care să degajeze forţă şi siguranţă, cu jucători lucizi şi determinaţi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Planul de Amenajare a Teritoriului Judeţean, din nou în dezbatere

Consiliul Judeţean Dâmboviţa organizează, joi, 6 februarie, la Centrul Internaţional de Conferinţe al Universităţii Valahia din Târgovişte, o dezbatere pe tema studiilor preliminare realizate în vederea întocmirii Planului de Amenajare a Teritoriului Judeţean (PATJ) pentru anul 2014, documentaţie esenţială din perspectiva accesării fondurilor europene, pe exerciţiul bugetar 20142020. La întâlnire […]