Published On: mar, feb. 26th, 2013

F.C. Municipal Târgovişte Momente bune, dar şi unele mai puţin inspirate

nichiduta.ro

Fcm TargovisteÎn confruntarea cu C.S. Balotesti, fotbaliştii de la F.C. Municipal Târgoviste au alternat momentele bune de joc cu unele mai puţin inspirate.
Echipa din Balotesti, având în componenţă mai mulţi jucători de la C.S. Otopeni, a avut o apărare aglomerată şi avansată ce făcea inutile pasele „printre” pe care le încercau în nenumărate rânduri Enescu, Grigore şi Lungeanu către Dragnea. Acesta a zburdat printre Sandu şi Tudor cât l-au ţinut puterile. Nu a avut mai deloc realizări.
Un joc energic si legat la C.S. Balotesti
Exploatând slăbiciunile Municipalului, dar şi etalând un joc energic şi legat, C.S. Balotesti a învins cu 2-0. Ambele goluri au fost marcate de Crăciun, minutul 37, din lovitură liberă, şi min. 89.
Atacantul Răuţă mai putea marca în minutul 64 şi 65, dar s-a opus salvator Zegheru, şi în minutul 70, când a şutat puţin pe lângă poartă. A mai ratat şi Marinas (49).
Doar o ocazie de gol
în atac, Municipal a „strălucit” printr-o evoluţie mai mult decât modestă. A avut doar o ocazie de gol prin Enescu (58), care a tras bine din lovitură liberă, dar portarul Fulga a respins miraculos balonul care se ducea spre vin-clu. în rest, secetă de ocazii la poarta formaţiei din Blaotesti. Introduşi în repriza secundă, atacanţii Timofte şi Tudorache au strălucit printr-o evoluţie mai mult decât modestă. N-au dat nici măcat un şut pe spaţiul porţii.
N-a avut posesia
Municipal a început jocul cuminte, atentă în propriul teren, încercând să strice traseele pe care circula mingea între Filip, Crăciun, Flămânzeanu, Ion, Andrei şi Găman.
Băieţii lui Gigi Manea
au încercat să preia controlul jocului, dar n-au avut posesia. N-au putut sta mult cu mingea la picior pentru că au greşit multe pase. Popa, Lungeanu şi Enescu s-au tânguit până la marginea careului advers, iar Grigore s-a încurcat în driblinguri. Au fost incomodaţi de marcajul strâns şi presingul sufocant făcut de adversari.
Lateralii, Banu şi Cernea, n-au urcat mai deloc în atac, iar Gâldău a stat prea retras. Apoi, Dragnea n-a reuşit să răvăşească zona din faţa portarului Fulga, iar Grigore
s-a blocat la ultima pasă.
Travaliu în locul exploziei
Echipa din Balotesti a avut un plus de tehnicitate şi rigoare. Băieţii lui Tudorel Dumitru au reuşit să ţină mingea, să paseze repetat, să dirijeze atacurile spre zonele neacoperite ale târgoviştenilor. „Tunarii” au arătat o bună pregătire fizică, dar nu acelaşi lucru îl putem spune şi despre tehnicitate, exactitate şi rigoare.
Echipa a fost scurtă, dar marcajul a fost lejer, presingul – anemic, iar şarjele ofensive – rare.
S-a preferat travaliul în locul exploziei.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro