F.C. Municipal Târgovişte Două meciuri tari în sezonul regulat

A.l.

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniFotbaliştii de la F.C.M. Târgo-vişte vor relua antrenamentele pe 3 martie. Atunci antrenorul Haralambie „Puiu” Becheanu va face prezenţa şi se va trece la treabă.
După perioada de reacomodare la efort se vor efectua antrenamente din ce în ce mai tari. Nu vor lipsi meciurile amicale, care, dacă va fi cazul, se vor disputa pe teren sintetic. Echipa de pe malul drept al lalomiţei are două meciuri grele în sezonul regulat: cu Urban Titu (etapa a 17-a) şi cu F.C. Păpăuţi (etapa a 19-a). Ambele meciuri vor avea loc pe teren propriu (stadionul Academia Ghiorghi Zotic de la Şotânga). în rest, partide cu echipe din zona play-off (locurile 1-6): F.C. Zagon (acasă), S.C.M. Piteşti (acasă). în ultima etapă a sezonului regulat (a 22-a), F.C.M. Târgovişte câştigă la masa verde partida cu Civitas Făgăraş, echipă care a abandonat competiţia după terminarea turului. După disputarea a 15 etape, formaţia finanţată de Ghiorghi Zotic este pe locul 3 în clasamentul play- out (locurile 7-12) cu 12 p, +1 (8-7) golaveraj şi +2 la „adevăr”.
în acest moment lotul este alcătuit din: Bica, Andrei -Neagu, Olteanu, Coman, Cernea, M. Mădăran, Daia, G. Petre, Gâldău, Lun-geanu, Mândru, E-nescu, Dragnea, Popa, Zgâmbău, Timof-te, Leţu, Negotei, Banu, Anghel.
în etapa inaugurală a sezonului de primăvară (a 16-a), F.C. Municipal Târgovişte va juca, acasă, cu F.C. Zagon (28 februarie 2014).
în această primăvară se vor disputa şapte meciuri din sezonul regulat şi 10 (cinci tur şi cinci retur) din play-off, respectiv play-out.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

în ultima decadă a lunii ianuarie, SE VA COMPLETA CORPUL PROFESORILOR METODIŞTI AI IŞJ DÂMBOVIŢA

In perioada 6-9 ianuarie, a avut loc evaluarea dosarelor de înscriere pentru completarea corpului profesorilor metodişti ai Inspectoratului Şcolar Judeţean Dâmboviţa. Pe data de 9 ianuarie s-au afişat rezultatele obţinute la evaluarea CV-ului, iar pe 10 ianuarie s-au depus constestaţiile. Ieri s-au afişat rezultatele după soluţionarea contestaţiilor. Pe data de […]