Published On: mie, mart. 12th, 2014

F.C. Municipal Târgovişte Dispusă la sacrificiu şi mânată de ambiţie

nichiduta.ro

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniEchipa antrenată de Puiu Becheanu a obţinut o victorie preţioasă, 1-0, cu Urban Titu, o echipă care a venit la Şotânga decisă să nu piardă. F.C.M.-ul a fost o trupă disciplinată, agresivă (în sensul bun al cuvântului), dispusă la sacrificiu şi mânată de ambiţie.
Fundaşii centrali, Coman (fost la Urban ) şi Grigorov, i-au marcat drastic pe C. Calofir şi Petculescu. I-au scos din joc. Apoi, Neagu şi Cernea i-au anihilat pe Neguţ şi Roman, care n-au reuşit nicio acţiune viguroasă, niciun dribling ca să scoată adversarul din joc. Aceştia, împreună cu Ivaşcu, au dat centrări cu nemiluita într-un careu aglomerat. Urban a dezamăgit prin stereotipia acţiunilor de atac. Trebuie spus că linia de fund a Municipalului a fost bine protejată de Gâldău şi Olteanu , care au ripostat defensiv, apoi ofensiv. în primele 21 de minute ale reprizei secunde, „tunarii” târgovişteni s-au strâns în carapace. S-au apărat excelent. Au anihilat firava ofensivă a oaspeţilor, care aveau un om în plus (I. Gheorghe, eliminat în minutul 44).În această perioadă, roş-albaştrii au avut resurse pentru replică. Lungeanu a jucat doar 23 de minute şi s-a accidentat. în această perioadă au avut două apariţii periculoase la poarta lui Gheţu. Pe banda stângă, Mândru şi-a făcut bine treaba şi nu l-a lăsat pe Zidăroiu să urce în atac. Acelaşi lucru l-a făcut şi Mihăilă. în atac, D. Popa şi Dragnea au scos sufletul din T. Calofir şi I. Dan. Primul a marcat unicul gol al meciului. Apoi, în minutul 90+3, după un presing insistent la T. Calofir, a recuperat un balon pe care l-a trimis în bara transversală. De acolo mingea a venit la Leţu, care n-a reuşit să finalizeze. Popa a jucat de parcă de acest meci depindea toată cariera sa.
Jucătorii Urbanului au avut voinţă dar au greşit multe pase şi au pierdut multe dueluri. Ritmul a fost scăzut. La Urban, jucători precum Mirescu, Ivaşcu, Dan, Roman, Corbu, Ciocotoiu ne ameninţă de ceva timp cu talentul, valoarea, cu spectacolul, iar lumea din Titu stă şi aşteaptă, tot aşteaptă în tribune, credulă şi naivă în esenţă.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro