Published On: mie, apr. 3rd, 2013

F.C. Municipal Târgovişte Dezlănţuită şi precisă

nichiduta.ro

fcmEchipa antrenată de Gigi Manea a făcut un meci bun cu Avântul Reghin, pe care l-a câştigat cu 2-1 (2-0). Mai ales în prima parte a meciului „tunarii” au avut o prestaţie bună. Cu presing ucigător, marcaj nemilos şi două goluri (Dan 15 -autogol) şi Popa (28).
în această parte a jocului, Municipal a fost dezlănţuită şi precisă. A obligat-o pur şi simplu pe adversara sa, Avântul Reghin, să joace prost. Pur şi simplu a asfixiat-o.
Zgâmbău şi-a făcut bine treaba în a doua parte a jocului, „tunarii” lui Ghiorghi Zotic au redus din viteza de joc şi au încasat un gol, în minutul 58, de la Vilmoş. Apoi s-au apărat cu siguranţă, ţinând jocul departe de poarta lui Zgâmbău. Stoarsă de forţe şi lipsită de nerv, echipa de pe Mureş n-a mai periclitat poarta lui Zgâmbău. Acesta s-a achitat bine de sarcini, înlocuindu-l cu succes pe Zegheru, care a stat o etapă pentru cumul de cartonaşe galbene.
Pauză în următoarele trei etape
„Tunarii” târgovişteni vor sta în etapele 18, 19 şi 20. Vor evolua în runda cu numărul 21, tot acasă, pe Stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga, adversară fiind Conpet Ploieşti. Apoi, până la sfârşitul sezonului nu vor mai sta nicio etapă. Vor juca cu Conpet Ploieşti (acasă), Civitas Făgăraş (deplasare), Girom Albota (acasă), S.C.M. Argeşul Piteşti (deplasare), Unirea Tărlungeni (acasă) şi F.C. Zagon (deplasare). Cel puţin trei meciuri amicale
în cele trei etape când vor sta, elevii lui Gigi Manea vor disputa cel puţin trei meciuri amicale.
în rest, antrenamente complexe, cu precădere tehnico-tactice, care vor avea loc la baza proprie de la Şotânga.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro