Published On: sâm, apr. 6th, 2013

F.C. Municipal Târgovişte – C.S. Mioveni 1-1 (1-0) Un egal care mulţumeşte pe toata lumea

nichiduta.ro

fcmAu marcat: Enescu (min. 23), respectiv Gălan (67).
Meciul s-a disputat pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga.
Au arbitrat: Marius Chiţu – Petruţa lugulescu, Răzvan Dobre.
Municipal: Zegheru -Banu, Coman, Anghel, Cernea (59 – Mădăran) – Gâldău, Timofte (75 – Rusu), Popa (59 -Lungeanu), Grigore (cpt.; 87 -Daia), Enescu (87 – Arsu) -Dragnea (73 – Mândru). Antrenor, Gigi Manea.
C.S. Mioveni (prima repriză): Popescu – Cotigă, Olteanu, Stoica, Dragu – Mazilu (cpt.), Dragalina, Năstăsie, Staicu – Ayza, Arnăutu.
C.S. Mioveni (repriza a doua): Ciucă – Zaharia, Pasăre, Pătraşcu, Dumitrache -Creţu, Panait, Vintilă, Gălan -Bicianu, Simion. Antrenori: Flavius Stoican, Alin Chiţa.
Meciul a fost echilibrat din toate punctele de vedere. Cele două combatante şi-au împărţit perioadele de dominare. Târgoviştenii au jucat simplu, fără floricele, s-au apărat cu exactitate, cu marcaje strânse la atacanţi. Argeşenii au atacat pe benzile laterale, însă Banu şi Cernea au stăpânit flancurile. în minutul 23, Enescu a avut o execuţie de excepţie şi, cu un şut de la 27 m, l-a învins pe portarul Popescu, 1-0. A fost un gol de excepţie, un golazzo, aşa cum spun spaniolii. Apărarea condusă de experimentatul Coman a anihilat cuplul de atacanţi Ayza – Arnăutu. Puţinele ocazii la poarta lui Zegheru au venit de pe benzile laterale, acolo unde au acţionat Mazilu şi Stancu. în prima repriză, Radu Zegheru nu prea a fost deranjat. După pauză, fostul antrenor al Chindiei, Flavius Stoican, a schimbat întreaga garnitură şi a mers pe varianta atac. La o fază care nu anunţa nimic periculos, Vintilă a centrat înapoi (unde era Mădăran?), Gălan a şutat din prima şi l-a bătut pe portarul Zegheru, 1-1.
Pe final de meci confruntarea a fost echilibrată. Dar, în minutul 87, Gâldău putea aduce victoria roş-albaştrilor din centrarea venită de la Grigore. Până la urmă a fost o remiză echitabilă, cu multe faze derulate la cele două porţi. Echipa din Mioveni a avut în componenţă nu mai puţin de 9 jucători care au evoluat pe prima scenă a fotbalului românesc. în retur, echipa antrenată de Flavius Stoican şi Alin Chiţa a realizat două remize în deplasare, şi a învins-o pe „Bătrâna Doamnă”, UTA Arad.
S-au remarcat: Zegheru, Banu, Anghel, Coman, Cernea, Timofte -Olteanu, Mazilu, Dragalina, Năstăsie, Găman, Vintilă.
Marţi, 9 aprilie, Municipal va juca cu Concordia Chiajna (în deplasare), iar vineri, 12 aprilie, va evolua în Trivale, pe stadionul Nicolae Dobrin, cu F.C. Argeş Piteşti (din B 2). Apoi, pe 19 aprilie, pe stadionul Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga, va da piept, din nou, cu Concordia Chiajna (revanşa). (A.I.)

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro