F.C. Municipal Târgovişte Becheanu a reparat „maşinăria” din mers

A.l.

fcm targovisteÎn sezonul de toamnă, F.C. Municipal Târgovişte a avut doi antrenori în perioade diferite: Costel Diaconu (etapele 1-8) şi Puiu Be-cheanu (etapele 9-15). Nici-unul n-a avut „secund”.
în suferinţă de prestaţie Diaconu a avut dezavantajul că n-a cunoscut seria, adversarii. Nu le-a ştiut punctele forte şi punctele nevralgice. Pentru el a fost un şoc reintrarea în circuitul fotbalistic.
Pregătirea din vară n-a fost făcută corespunzător. Pe timpul derulării campionatului, jucătorii au arătat mari carenţe în ceea ce priveşte pregătirea fizică, aşezarea în teren, stilul de joc, strategia…
În era Diaconu, F.C. Municipal Târgovişte a obţinut următoarele rezultate: 0-3 (deplasare) cu Avântul Reghin, 0-2 (acasă) cu Chindia Târgovişte, 1-1 (deplasare) cu Conpet Ploieşti, 1-3 (acasă) cu Atletic Bradu, 0-1 (deplasare) cu F.C. Zagon, 2-0 (deplasare) cu Urban Titu, 1-5 (acasă) cu S.C.M. Argeşul Piteşti, 1-2 (deplasare) cu F.C. Păpăuţi.
Bilanţul: un meci câş- I tigat, unul egal şi şase pierdute (dintre care trei acasă), acumulând doar patru puncte.
În această perioadă F.C.M.-ul a fost în suferinţă de prestaţie, dar şi de stare de spirit. Echipa târgoviş-teană a dat senzaţia unei garnituri fără vlagă şi fără busolă.
Colacul de salvare
După această aventură nereuşită, finanţatorul Ghiorghi Zotic a aruncat colacul de salvare în apele | învolburate ale Municipalului. L-a instalat la cârma echipei pe profesorul Puiu Becheanu. Apele s-au liniştit şi au venit rezultate. Au fost aduşi (din etapa a 11-a) fundaşul Alin Olteanu (Recolta Gura Şuţii, fost la Gloria Corneşti) şi Gabi Petre (Flacăra Moreni). Aceste „plombe” au fost utile şi şi-au pus amprenta în jocul roş-albaştrilor. Becheanu a dat o lecţie de pricepere, seriozitate şi modestie.
Echipa şi-a intrat în ritm
Apărarea nu s-a mai clătinat, mijlocul a fost laborios, atacul – eficient. Popa a început să înscrie goluri, Gâldău a arătat prospeţime şi curaj, Neagu şi-a învins teama, Cernea a avut tonus fizic. Echipa şi-a intrat în ritm. Cu Becheanu la cârmă, F.C.M. a obţinut următoarele rezultate: 0-3 (acasă) cu Fortuna Brazi, 0-3 (deplasare) cu F.C.M. Câmpina, 2-1 (acasă) cu Civitas Făgăraş, 0-0 (acasă) cu Avântul Reghin, 1-1  (deplasare) cu Chindia Târgovişte, 2-0 (acasă) cu Conpet Ploieşti, 1-4 (deplasare) cu Atletic Bradu. Bilanţul: două victorii, două egaluri şi trei înfrângeri. A contabilizat opt puncte.
Creşterea rezistenţei fizice
În iarnă se va lucra mult pentru creşterea rezistenţei fizice şi la remedierea problemelor constatate în sesonul de toamnă.
Se vrea ca, în campionat, echipa de pe malul drept al lalomiţei să aibă o exprimare mai coerentă şi mai pragmatică, cu un ioc mai cursiv, mai dinamic, mai incisiv.
La copii şi juniori antrenori sunt Alexandru Filip şi Ilie Sorin, iar la satelit, Remus Mircea şi Marian Zgâmbău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

F.C. Municipal Târgovişte (juniori E) Progrese foarte mari

Puştii de 10-11 ani de la F.C. Municipal Târgovişte (juniori E) au progresat foarte mult în ultimul timp. S-au clasat pe locul 2 în serie, după Kinder Târgovişte (antrenor Cosmin Toboşaru). în primăvară, prichindeii fostului internaţional de juniori şi de tineret, Alexandru Filip, vor juca în play-off-ul acestei competiţii. Din  […]