F.C Municipal Târgovişte Atitudini războinice

A.l.

fcmÎn perioada precompetiţională, F.C. Municipal Târgovişte a disputat patru meciuri amicale cu: C.S.M. Flacăra Moreni, F.C. Olt, C.S. Baloteşti, Atletic Bradu. Toate au avut loc în deplasare.
„Tunarii” târgovişteni mai au de susţinut un singur meci amical până la startul în noul sezon, care este programat pe 28 februarie. în acest ultim test, elevii lui Hara-lam-bie „Puiu” Becheanu vor întâlni pe Petrolul Târgo-vişte.
Se aşteaptă ca în campionat jucătorii să aibă atitudini războinice. Să îmbine rigoarea marcajului din apărare cu severitatea presingului din terenul advers şi ţesăturile de pase de la mijlocul terenului.
Municipal Târgovişte se
bazează pe experienţa lui Coman, Olteanu, Grigo-rov, pe travaliul lui Cernea, pe tehnica şi pasele lui Mândru, pe talentul lui Popa, pe incisivitatea lui Dragnea. Desigur, portarul Bica e o piesă esenţială în angrenaj, Timofte o prezenţă plăcută, iar Gâldău este sufletul echipei.
P rof eso ru I Puiu Becheanu e un vulpoi bătrân, care ştie să-şi pregătească echipa, s-o echilibreze în toate compartimentele, să motiveze pe jucători. Dacă este ascultat de elevii săi, vor veni şi rezultatele favorabile.
în prima etapă a părţii a doua a campionatului, Municipal va juca, acasă (stadionul Academia Ghiorghi Zotic), cu F.C. Zagon.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

C.S.M. Câmpina Daniel Chiriţă, la cârma echipei

C.S.M. Câmpina a promovat astă-vară în Liga a 3-a. în prima parte a sezonului a avut o evoluţie mulţumitoare: locul 5, cu 26 p în clasamentul sezonului regulat, şi locul 3 în clasamentul play-off-ului (locurile 1-6). în această perioadă, echipa a fost antrenată de Valentin Sinescu şi Robert Stoica. în […]