F.C. Municipal Târgovişte Antrenamente complexe

A.l.

Antrenor nou FCM Targoviste 2013Jucătorii Municipalului continuă seria antrenamentelor complexe. Acestea alternează cu meciuri amicale. De câteva zile, „tunarii” se pregătesc pe terenul secund al stadionului Academia Ghiorghi Zotic din Şotânga.
Antrenorul Puiu Becheanu vrea să facă o echipă cu o apărare fără fisură, să croiască un adevărat baraj în faţa portarului Bica sau Andrei. Vrea să facă o trupă care să preseze pe flancuri şi frontal, care să se arunce în atac, sufocând echipele adverse. Mai trebuie să se lucreze la finalizare.
în prima parte a sezonului, Popa, Dragnea Mândru, Leţu au ratat mult, risipind cu seninătate eforturile colegilor săi. Nici Daia, Gâldău, G. Petre, Lungeanu n-au şutat de la distanţă.
Doar în meciurile în care s-au luat puncte s-a mers pe reţeta atac din primul minut. Atunci „tunarii” şi-au sufocat adversarii prin acţiuni frontale şi pe aripi. Pentru asta îţi trebuie plămâni şi ştiinţa jocului.
în sezonul de primăvară, care începe pe 28 februarie, roş-albaştrii trebuie să se adune, să arate prospeţime, poftă de fotbal şi să ţină pasul constant.
Au probleme medicale: Grigorov, Daia şi Gâldău.
încearcă să se acomodeze cu noii colegi şi cu stilul de lucru al antrenorului Puiu Becheanu noii veniţi: Mihăilă (Conpet Ploieşti), Pietricică (Voinţa Adânca) şi Gheorghe (Voinţa Pietroşiţa).
Aceştia trebuie să arate ceva ca să se poată conta pe ei. Trebuie să arate că ştiu cu mingea, gândesc când pasează, joacă organizat.
Sâmbătă, 22 februarie, echipa finanţată de Ghiorghi Zotic va juca cu Petrolul Târgovişte (locul 7, în Liga a 4-a). Este ultimul amical din sezonul se iarnă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Întrunirea Consiliului Eparhial al Arhiepiscopiei Târgoviştei

Luni, 17 februarie 2014, la Reşedinţa Eparhială din Târgovişte, în Sala Decennium, sub preşedinţia Înalt-preasfinţitului Părinte Arhiepiscop şi Mitropolit NIFON, s-au desfăşurat lucrările Consiliului Eparhial, cu privire la validarea alegerilor parohiale din Eparhia noastră, conform Hotărârii Sfântului Sinod al Bisericii Ortodoxe Române, nr. 10.528 / 2013. Şedinţa a fost deschisă […]