F.C.M. Târgovişte Se va pune accent pe pregătirea fizică

A.l.

fcm targovisteÎnţelept, sfătos, scump la vorbă, măsurat în spuse, profesorul Puiu Becheanu a asamblat cu tact şi tehnică un mecanism atât de complex cum e F.C.M. Târgovişte. Şi pentru pregătirea de iarnă are idei pe care le va comenta cu grijă. Vrea să facă din F.C.M. o echipă cumpănită, bine echilibrată în compartimente, în care fiecare jucător să-şi cunoască perfect fişa postului.
Pentru asta trebuie multă muncă. În sezonul de toamnă, F.C.M. Târgovişte a plătit decontul erorilor din apărare. A primit 29 de goluri. E mult! Se va lucra mult în sistemul defensiv, unde să se îmbine rigoarea marcajului şi dublajului cu severitatea presingului.
Becheanu vrea să dea Municipalului un ritm de echipă şi în defensivă, şi în ofensivă. Acest lucru se poate face numai cu o pregătire fizică foarte bună.
Majoritatea şedinţelor de pregătire vor avea caracter fizic.
Nu vor lipsi meciurile amicale, majoritatea pe teren sintetic, la baza Centrului Olimpic de la Izvorani.
Vor veni la echipa lui Ghiorghi Zotic mai mulţi jucători în probe.
Se speră ca, în primăvară, plusurile să fie mai numeroase decât minusurile şi că vor veni rezultatele pozitive, care să aducă bucurie celor din jur. Când îi ai în echipă pe Coman, Olteanu, Gâldău, Cernea, Enescu, Popa, Drag-nea, Daia, nu poţi decât să speri la mai bine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Urban Titu O rană care nu se vindecă uşor

Lotul Urbanului este subţire numeric şi valoric, care nu se compară sub nicio formă cu cel de acum 2-3 ani. Plecarea unor jucători experimentaţi, M. Ionică (C.S. Afumaţi), Neagu (F.C. Aninoasa), Coman (F.C.M. Târgovişte), Neacşu (PAS Pucioasa), şi achiziţionarea unora de nivel mediu au micşorat în mod considerabil randamentul echipei. […]