F.C.M. Târgovişte Pe locul doi în play-out

A.l.

fcmInstalarea pe banca tehnică a lui Puiu Becheanu a adus un nou tonus în rândul „tunarilor” de la F.C.M. Târgovişte. Profesorul Becheanu le-a redat elevilor săi plăcerea de a juca. Având rezultate, roş-albaştrii s-au simţit din nou fotbalişti. Municipal, în ultimile patru etape, 2-1 (acasă) cu Civitas Făgăraş, 0-0 (acasă) cu Avântul Reghin, 1-1 (deplsare) cu Chindia Târgovişte, 2-0 (acasă) cu Conpet Ploieşti, n-a părăsit terenul învinsă. S-a remarcat prin constanţă, prin unitate, prin rigoare, prin devotament.
După disputarea a 14 etape, F.C.M. este pe locul 10, cu 12 p, la egalitate cu Urban Titu (locul 9) şi F.C. Păpăuţi
(locul 11).
în clasamentul play-out (locurile 7-12), trupa lui Ghiorghi Zotic este pe locul 2, cu 11 p, după Conpet Ploieşti (1, cu 12 p). Pe locurile 3 şi 4 se află F.C. Păpăuţi şi Avântul Reghin cu câte 10 p, pe 6 e Urban Titu cu 6 p, iar Civitas Făgăraş s-a retras din campionat după terminarea turului. Din sezonul de toamnă (turul şi cinci etape din retur) mai sunt două runde.
F.C. Municipal mai joacă cu: Atletic Bradu (deplasare) şi F.C. Zagon (acasă).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Serviciul Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa, mai bogat cu patru autosanitare noi

Parcul auto al Serviciului Judeţean de Ambulanţă Dâmboviţa se îmbogăţeşte cu patru autosanitare nou-nouţe. Acestea vor fi primite, miercuri, 27 noiembrie, prin programul Ministerului Sănătăţii de îmbunătăţire a calităţii serviciilor medicale din ţară. Este vorba despre patru autosanitare de tip B, dintre care una cu tracţiune intergrală, pentru urgenţe, ultraechipate. […]