F.C.M. Târgovişte Gata cu vacanţa!

A.l.

Antrenor nou FCM Targoviste 2013Revenire la baza proprie . A venit Daniel Grigorov (Delta Tulcea) . Gabi Petre a plecat în Italia . Pe locul 3, cu 11 p în clasamentul play-out . Două meciurile de play-off şi play-out . Două etape intermediare . Antrenamente cu cararcter fizic
Jucătorii de la F.C.M. Târgovişte s-au reunit astăzi, ora 10:30, la baza proprie de la Şotânga. Din lotul vechi fac parte: Bica, Andrei, Neagu, Banu, Coman, Olteanu, Cernea, Anghel, M. Mădăran, Daia, Gâldău, G. Petre, Timofte, Mândru, Lungeanu, Enescu, Dragnea, Popa, Leţu, Zgâmbău.
A fost adus în această iarnă fundaşul dreapta Daniel Grigorov (35 , ani ultima oară la Delta Tulcea). Mijlocaşul central Gabriel Petre (28 ani) a plecat la muncă în Italia. Vor
mai veni câţiva jucători în probe.
Echipa finanţată de Ghiorghi Zotic este pe locul 3 în clasamentul play-out (locurile 7-12), cu 11 p, +1 (8-7) la golaveraj şi +2 la „adevăr”.
F.C. Municipal Târ-govişte mai are de jucat în play-out cu Urban Titu (acasă, etapa a 17-a) şi cu F.C. Păpăuţi (acasă, etapa a 19-a). Are asigurate trei puncte în clasamentul sta-gional al play-out-ului şi la „adevăr” după etapa a 22-a (ultima a sezonului regulat) cu Civitas Făgăraş, echipă care s-a retras din campionat după terminarea turului.
Campionatul se reia pe 28 februarie, cu etapa a 16-a, şi se termină pe 11 aprilie, după etapa cu numărul 22.
Pe 18 aprilie încep meciurile din play-off (locurile 1-6) şi play-out (locurile 7-12). Se vor disputa meciurile din cinci etape în tur şi cinci etape în retur. Sunt programate două etape intermediare, pe 6 şi 27 mai.
Echipa de pe primul loc din play-off va promova în Liga a 2-a, iar echipele clasate pe ultimele două locuri în clasamentul play-out-ului (locurile 12 şi 11 din clasamentul general) vor retrograda în Liga a 4-a.
De asemenea, vor retrograda încă două echipe cu linia cea mai slabă de clasament, de pe locul 10 din cele şase serii.
Ultima etapă este programată pe 6 iunie.
„Tunarii” târgo-vişteni mai au programate şapte meciuri în retur, cu: F.C. Zagon (acasă), Urban Titu (acasă), , S.C.M. Argeş Piteşti (deplasare), F.C. Păpăuţi (acasă), Fortuna Poiana Câmpina (deplasare), C.S.M. Câmpina (acasă) şi Civitas Făgăraş (3-0, deplasare).
în programul de lucru al antrenorului Puiu Becheanu figurează reaco-modare la efort, antrenamente bazate pe creşterea forţei fizice, meciuri amicale, vizită medicală şi pregătirea primului meci din sezonul de primăvară (acasă, cu F.C. Zagon).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Blestemul a luat sfârşit LDP Dâmboviţa a făcut şi treaba celorlalte firme de deszăpezire

Preşedintele CJ Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, a ţinut să sublinieze, în cadrul unei conferinţe de presă, că unele societăţi responsabile cu activitatea de deszăpezire pe drumurile judeţene nu şi-au făcut treaba şi, drept urmare, SC LDP a trebuit să muncească mai mult decât avea în program, pentru că trebuia ca cineva […]