F.C.M. Târgovişte Cu determinare la maxim

A.l.

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniDacă îşi înving teama, îşi controlează reacţiile, se concentrează la maxim, „Tunarii” târgovişteni pot dobândi Sportul Vişina Nouă chiar la ea acasă. în opt etape din retur, echipa din Oltenia a obţinut decât două victorii: 2-1 (acasă) cu D.G. Câmpulung şi 2-1 (acasă) cu A.C.S. Podari. în rest s-a împovărat cu înfrângeri jenante şi demoralizatoare. Cea mai drastică a încasat-o la Târgovişte, pe stadionul Eugen Popescu, unde a suportat un 6-0 sec. Oltenii antrenaţi de Laurenţiu Urâtu nu au inspiraţie şi tonus fizic. Mizează pe sclipirile lui Gheorghe Aria care este golgheterul campionatului împreună cu Cristi Vladă (C.S. Afumaţi), ambii cu câte 15 goluri şi pe insistenţa atacantului Stancu. Dacă cei doi jucători sunt neutralizaţi, jocul formaţiei din Oltenia se taie. Acum Sportul Vişina Nouă este ca o corabie care ia apă prin toate crăpăturile şi trozneşte din toate închieturile. Nu este capabilă să învingă pe F.C.M. Târgovişte. Dar se face o presiune extraodinară pe arbitrii şi pe adversari ca să-şi piardă aplombul.
Târgoviştenilor nu trebuie să le fie frică.
Elevii lui Puiu Becheanu îşi
pot surprinde adversarii cu o tactică agresivă şi prin rapiditate, iar Dragnea, Săndulescu sau Leţu să strice ordinea din defensiva oltenilor care este foarte vulnerabilă.
Este nevoie ca în ultimii 30-35 m Mândru şi Enescu să mărească viteza de joc, iar atacanţii să ceară mingea în profunzime. Astfel, jocul se verticalizează şi fundaşii adverşi se clatină şi sunt surprinşi.
Ca să învingă „Tunarii” lui Ghiorghi Zotic trebuie să evolueze fără jumătăţi de măsură ci doar cu determinare la maxim şi concentrare. Trebuie să evolueze de parcă de acest meci ar depinde toată cariera lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Ţi-ai pierdut adevărata valoare

Preot loan ŞTEFĂNESCU în fiecare zi vedem că trupul are tot felul de dorinţe, dar are viaţă scurtă. Sufletul însă, are o altă destinaţie şi un alt drum în viaţă. Sufletul nu sfârşeşte în pământ, ci la Dumnezeu. Mulţi se preocupă azi doar de trupul lor, dar nu şi de […]