Published On: lun, apr. 6th, 2015

F.C.M. Târgoviste – C.S. Afumaţi 1-1 (0-0) încurcaţi în drumul spre promovare

nichiduta.ro

fcmStadionul din Şotânga. teren foarte bun, timp răcoros, spectatori 200.
Au matcat: Săndulescu (min 58), respectiv Voican (62).
Au arbitrat: Andrei Mororiţă (Ploieşti) – Florin lacob 7, lonus Erchian 7 (ambii din Constanţa).
Observatori F.R.F.: Marian Dorobanţu (Râmnicu Sărat), Florin Nicolescu (Slatina).
Cartonaşe galbene: Săndulescu, T. Calofir, Maria, Constantin, Mihăilă -Stanca, Robicek.
F.C.M.: Zgâmbău 6,5 – I. Constantin 6,5, Coman 7 (cpt.), Oprea 6,5, Daia 6 (63 – Dumitru 6,5) – Sădulescu 6,5, Maria 6, T. Calofir 6,5, Enescu 6,5 -Dragnea 6 (81 – Neagu), Mihăilă 6 (90+4 Mădăran). Rezerve neutilizate: Stoicescu, Braghidin.
Antrenor: Puiu Becheanu.
C.S. Afumaţi: Obretin 6 – Ibrian 6,5, Mogoş 6,5, S. Bar 6,5, Stanca 5 Petculescu 6, Matei 5,5 (57 -Muscă 6,5), Robicek 6,5 -Funieru 5,5, (60 – Voican 6,5), Vlada 6 (cpt.), Ionică 5,5 (60 -Munteanu 6,5). Rezerve neutilizate: Cioară -lanuc, Catei. Antrenori: Vasile Neagu, Cristian Vaida, Petre Marian.
Echipa din Afumaţi se află în cărţile promovării şi a venit la Şotânga la vânătoare de puncte. Dar a dat de o echipă ambiţioasă şi silitoare care a avut o organizare judicioasă a jocului.
La începututl partidei, oaspeţii au fost în atac şi Funieru (2) l-a servit ideal pe Vlada care a şutat peste poartă. în minutul 7, Funieru a scăpat printre fundaşii centrali, a şutat modest şi Zgâmbău a reţinut. Sergiu Bar şi-a încercat nororcul cu un şut de la 30 m dar n-a cadrat poarta.
Enescu l-a pus la încercare pe Obretin F.C.M. echilibrează situaţia. Dominarea ilfovenilor se diminuează iar centrările târgoviştenilor au ameninţat din ce în ce mai tare poarta lui Obretin. „Tunarii” atacă din ce în ce mai periculos. Vizitatorii cedează mijlocul terenului, stare care i-a adus pe târgoviştei mai des în jumătatea adversă. Au apărut multe baloane şi jucători în careul din faţa lui Obretin. Portarul echipei din Afumaţi a avut o intervenţie de zile mari la şutul expediat, din lovitură liberă de către Enescu (39).
Trei ocazii cât roata carului ratate de Mihăilă
După pauză roş-albaştrii au minat toate căile de acces spre buturile lui Zgâmbău şi au forţat pe la Stanca extrem de greoi şi vulnerabil. Pe acolo s-a strecurat Săndulescu în urma unei faze şnur, a urmat centrarea în gura porţii. De la un metru de poartă, Mihăilă (52) n-a putut marca trimiţând din centru balonul în braţele lui Obretin aflat la prima bară. Peste un minut, acelaşi Mihăilă n-a putut valorifica excelent pasa trimisă de Săndulescu. Portarul Obretin a tremurat în mintutul 57 când lui Mihăilă, din situaţie excelentă, nu i-a ieşit o… foarfecă.
Vârtejul târgoviştean Băieţii lui Vasile Neagu au rămas pe poziţii defensive, lăsându-i pe târgovişteni să atace. în vârtejul produs, Săndulescu (58), din centrarea venită de la l. Constantin, din corner a şters transversala. Apoi, Maria (59) a şutat destul de periculos. La poarta cealaltă, Zgâmbău n-a avut de lucru. Tridentul ofensiv Funieru, Vlada, lonică nu s-a putut desfăşura. Săndulescu deschide scorul ” Tunarii” lui Ghiorghi Zotic
atacă cu tutpeu. Tibi Calofir reuşeşte un asist inteligent printre Sergiu Bar şi Mogoş, Sandi Săndulescu (58) a preluat balonul şi a bătut plasa lui Obretin, 1-0. A fost o perioadă (min. 46-58) în care F.C.M.-ul a avut un plus de rigoare şi suflu, a dominat fizic şi psihic.
Centrare Petculescu, gol Voican
în loc să ţină mingea, să paseze repetat, să dirijeze atacurile spre zona mai slabă a adversarului, F.C.M. s-a retras în apărare. C.S. Afumaţi a arătat că ştie să forţeze. Bucuria ilfovenilor a fost adusă de nou intratul Voican (62). Acesta a reluat de lângă Daia balonul centrat de Petculescu, 1-1.
Roş-albaştrii s-au descurcat sub presiunea crescândă
Oaspeţii au împins jocul spre poarta lui Zgâmbău. Localnicii au sacrificat ofensiva pentru mai multă agresivitate. Voican (70) ameninţă poarta lui Zgâmbău. Petculescu (74) trimite o „bombă” care ocoleşte de puţin poarta târgovişteană. Pe contră Săndulescu (75), de la 30 m, îi dă emoţii lui Obretin. C.S. Afumaţi se ocupă de ostilităţi dar roş-albaştrii se descurcă sub presiunea crescândă. Elevii lui Puiu Becheanu au avut resurse pentru replică. Defensiva a fost de fier. Totuşi vizitatorii putea marca în minutul 90+3 când lbrian a reluat balonul, cu capul, pe lângă poartă.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro