Published On: lun, aug. 25th, 2014

F.C.M. TÂRGOVIŞTE A ÎNCHEIAT MECIURILE DE PREGĂRIRE

nichiduta.ro

fcmMai sunt 7 zile şi se va da startul Ligii a 2-a şi a 3-a, conform programului iniţial, sâmbătă, 30.08.2014, orele 18:00. F.C.M. TÂRGOVIŞTE are primul meci, în deplasare, la C.S. PODARI (CRAIOVA), o echipă dificilă, cu mulţi jucători de la „U” CRAIOVA.
Conducerea clubului este conştientă că la PODARI ne aşteaptă un meci greu, de aceea a luat toate măsurile necesare, pentru a ne prezenta cât mai bine şi sperăm într-un rezultat bun. în acest context, F.C.M. TÂRGOVIŞTE a întâlnit sâmbătă, 23.08.2014, de la ora 11:00, pe stadionul din ŞTEFĂNEŞTI, divizionara B, DACIA MIOVENI.
Partida a fost un bun prilej pentru cei doi antrenori să-şi testeze jucătroii avuţi în probel. La gazde, CLAUDIU NICULESCU, antrenorul celor din MIOVENI, a folosit nu mai puţin de 30 de jucători. în prima repriză a început partida cu POPESCU – COTIGĂ, CALVIN, RADA, STOICA, LICEANU, RĂUŢĂ, DRAGALINA, AYZA, MAZILU,
NĂSTASIE.
în repriza a doua DACIA MIOVENI, a folosit pe rând alţi 20 de juctărori, în schimb, F.C.M. TÂRGOVIŞTE a schimbat doar 3 jucători.
Ca primă surpriză constituie venirea portarului RADU ZEGHERU de la FORTUNA POIANA CÂMPINA. El a apărat poarta F.C.M.-ului repriza a doua. în aceste zile se duc tratarive cu cei de la POIANA CÂMPINA pentru transferarea lui RADU la F.C.M.
Antrenorul PUIU BECHEANU a început partida cu DUMITRESCU -DUMITRU, OPREA, COMAN, CALOFIR,
MIHĂILĂ, GÂLDĂU, MÂNDRU, MARIA, LEŢU, DRAGNEA. în partea a doua a intrat ZEGHERU, CONSTANTIN
(FURCĂ), ENESCU, NEAGU. Echipa s-a mişcat bine, s-a apărat grupat, organizat. în ultimele minute ale primei reprize, am primit un gol dintr-o centrare, vinovat fiind şi „MAO” care a strigat „EU”. Repriza întâi se încheie cu refuzul grosolan, nejustificat al unui arbitru de centru care a refuzat un penalty al lui MÂNDRU, care a driblat în stilul caracteristic trei fundaşi, şi nu a putut fi orpit decât prin fault. Arbitrul fluieră infracţiunea, evident toţi ne aşteptam să arate punctul cu var, dar spre surprinderea noastră arată „fault în atac”?! şi repriza se încheie. Evident am fi meritat un 1-1, dar nu a vrut fluieraşul gazdelor.
în repriza a doua, târgoviştenii sunt mai insistenţi, îşi creează mai multe ocazii de a marca faţă de argeşeni. DRAGNEA şutează din lateral în stâlpul din dreapta portarului (bară interioară), mingea dă impresia că va intra în gol, dar refuză să treacă linia de poartă.
MÂNDRU îşi creează o fază frumoasă, intră din nou în careu printre fundaşii adverşi, dar mingea şutată de acesta şterge bara exterioară, ratând o altă şansă de egalare. Au mai ratat pe rând MIHĂILĂ, MARIA, COMAN sau MÂNDRU. Când aşteptam fluierul de final, DACIA mai punctează odată dintr-o fază colectivă în care apărarea noastră a fost depăşită, iar OPREA părăsise terenul, accidentat.
Până la urmă meciul şi-a atins scopul pentru care a fost programat. Antrenorii au testat jucătorii înaintea reluării noului campionat 2014-2015, evident în condiţii de deplasare. Să nu uităm că F.C.M. a întâlnit o echipă puternică cu mulţi jucători de Liga I, cu câţiva străini, ceea ce până la urmă şi-a spus cuvântul, diferenţa de valoare şi-a spus cuvântul. Păcat de acel 11 metri refuzat de arbitru deoarece un rezultat de egalitate ar fi fost mai aproape de realitatea din teren. Până la urmă a fost ultimul joc amical înaintea celor oficiale.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro