Published On: vin, iul. 5th, 2013

F.C.M. 2 TÂRGOVIŞTE. PRIMA ECHIPĂ ÎNSCRISĂ LA A.J.F. DÂMBOVIŢA

nichiduta.ro

fcm TargovisteDin anul 2004, F.C.M. TÂRGOVIŞTE a avut mai multe echipe înscrise în campionatele naţionale sau judeţene de seniori.
Din motive obiective, doar în ediţia recent încheiată F.C.M. TÂRGOVIŞTE nu a avut echipă în campionatul judeţean de fotbal.
Cei care sunt în fenomen şi sunt bine documentaţi ştiu care sunt beneficiile legale ale unui club cu mai multe echipe, indiferent la ce nivel valoric evoluează.
De aceea, preşedintele
clubului F.C.M. TÂRGOVIŞTE, domnul ZOTIC GHIORGHI, s-a prezentat, miercuri, la sediul A.J.F. DÂMBOVIŢA de la SALA SPORTURILOR din
TÂRGOVIŞTE şi a depus
CEREREA DE ÎNSCRIERE în
categoria PROMOŢIE, a echipei F.C.M. 2
TÂRGOVIŞTE.
Aşadar, în noul campionat 2013-2014, F.C.M. TÂRGOVIŞTE va evolua cu două echipe, una pe plan naţional, alta – în campionatul judeţean.
Mai sunt cluburi cu mai multe echipe, precum URBAN
2 TITU, GAZ METAN 2 FINTA
sau VOINŢA 2 PERŞINARI.
Singura „greutate” la un club cu mai multe echipe constă în întocmirea şi ţinerea evidenţei tabelului cu cei 15 jucători seniori care au dreptul de joc numai la echipa de categorie superioară.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro