F.C. Aninoasa e în febra pregătirilor. S-a mişcat serios pe piaţa transferurilor

A.l.

fc aninoasaF.C. Aninoasa a început prima antrenamentele dintre echipele dâmboviţene. Mai precis, s-a reunit pe stadionul Comunal pe 15 iulie şi a reluat pregătirile în vederea abordării noului sezon 2016-2017, care este programat să înceapă pe 27 august sau 3 septembrie. Oficialii de la echipa de lângă Târgovişte s-au mişcat serios pe piaţa transferurilor şi au reuşit să-i aducă pe Grigorescu, Şt. lon, Neguţ (GSA Nucet), Tibi Calofir (Urban Titu), Marina (PAS Pucioasa), l. Constantin (Gloria Corneşti, prin F.C.M. Târgovişte). La antrenamente sunt şi juniorii Joiţoiu (GSA Nucet), Cojocaru (Flacăra Mo-reni) şi Stancu, care după toate probabilităţile vor fi înrolaţi şi crescuţi la F.C. Aninoasa. De asemenea, la pregătire vine şi Florin Cernea (Atletic Fieni). Juniorul Sima (ultima oară la Urban Titu, prin Juventus Bucureşti), a început să facă fiţe şi acum se roagă de Cristi Bălaşa să-l primească la echipă. O achiziţie e şi lonuţ Parghel, care va îndeplini funcţia de ofiţer de presă. A îndeplinit această funcţie şi la Urban Titu.
Trebuie neapărat la echipa din Aninoasa un portar sau doi şi unul-doi atacanţi.
Bălaşa va căuta să aibă toate posturile dublate. Jucătorii care nu pot veni la antrenamentele săptămânale vor fi trimişi la echipa „satelit” care va evolua în categoria Promoţie (Liga a 6-a), echipa care va fi antrenată de Răzvan Toboşaru.
Se fac antremanente moderne în care se ating toţi factorii (tehnic, tactic, fizic).
Bălaşa pune mare preţ pe creşterea rezistenţei fizice, dar şi pe disciplină.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Atletic Fieni s-a reunit pe 19 iulie. S-au făcut trei antrenamente

Scăpată de retrogradare pe la Comisiile FRF, Atletic Fieni s-a reunit marţi, 19 iulie, la stadionul Cimentul. De destinele echipei se va ocupa Ciprian Stăncescu, care în sezonul anterior a antrenat-o pe PAS Pucioasa, echipă care a terminat campionatul pe locul 2 cu 92p. E posibil ca de la echipa […]