F.C. Aninoasa Antrenamente, cantonament, meciuri amicale

A.l.

fc aninoasaF.C. Aninoasa continuă antrenamentele începute pe 15 iulie. Lotul pe care îl are la dispoziţie Cristi Bălaşa este destul de numeros şi are în componenţă 25 de jucători.
Cristi Bălaşa vrea să aibă dubluri pe fiecare post. Deocamdată stă într-un singur portar, Alexandru Bărboiu. F.C. Aninoasa e fragilă la capitolul vârfuri de atac. Dar, situaţia se poate remedia.
De asemenea, tehnicianul echipei din Aninoasa vrea prezenţă mare la fiecare antrenament. Mulţi jucători, Bărboiu, Călinescu, Leotescu, Pahonţu, Moţoi au serviciu şi nu pot veni în permanenţă la pregătire.
Pe lângă antrenamente, F.C. Ani-noasa va susţine mai multe meciuri amicale cu: Avicola Tărtăşeşti (sâmbătă, 23 iulie, acasă), Recolta Gura Şuţii (miercuri, 27 iulie, acasă), F.C.M. Alexandria (sâmbătă, 30 iulie, acasă).
În perioada 1-10 august va efectua un cantonament montan la o pensiune din Moroeni. Aici va juca unul sau două meciuri amicale cu echipe de Liga a 4-a.
Odată ajunşi la domiciliu, jucătorii de la F.C. Aninoasa se vor confrunta cu echipe de Liga a 2-a şi a 3-a. Obiectivul echipei pentru sezonul 2016-2017 este ocuparea unui loc în prima parte a clasamentului. Campionatul începe pe 27 august sau 3 septembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Voinţa Perşinari merge mai departe. Se va întări în această vară

În ciuda zvonurilor care anunţau că Voinţa Perşinari nu se va înscrie în stagiunea 20162017, preşedintele Vali Junghie a anunţat că echipa din comuna lui Ion Dolănescu va participa la competiţie. A plecat doar Iordan la Flacăra Moreni. Vor fi aduşi la echipă 2-3 jucători şi încă 2 juniori născuţi […]