Extindere şi dotare Şcoala Boboci cu 8 săli de clasă şi 3 laboratoare, în comuna Dragodana

Investiţiile ambiţioase continuă în comuna Dragodana unde administraţia face eforturi susţinute pentru a moderniza localitatea, în pas cu politicile europene şi naţionale.
îmbunătăţirea, modernizarea şi extinderea intrastructurii locale din comuna Dragodana, a reprezentat şi reprezintă o prioritate pe agenda de lucru a administraţiei locale, condusă de primarul Gheorghe Sandu. Se văd o parte din investiţiile deja realizate, drumuri asfaltate, trotuare,iluminat public modern şi altele sunt în plin proces de implementare. O nouă investiţie care va începe în perioada imediat următoare este cea care are ca obiectiv Şcoala Boboci din Picior de Munte, comuna Dragodana, va fi extinsă, reabilitată şi dotată la standarde europene .
„Extindere şi dotare Şcoala Boboci cu 8 săli de clasă şi 3 laboratoare, sală de sport, amenajare incintă şi împrejmuire” este proiectul pentru care Primăria Comunei Dragodana din judeţul Dâmboviţa a obţinut fonduri Regio în vederea extinderii imobilului Şcolii Boboci din satul Picior de Munte, comuna Dragodana, şi dotării lui în scopul îmbunătăţirii infrastructurii educaţionale. Activităţile presupun realizarea a opt săli de clasă, a trei laboratoare şi a unei săli de sport, amenajarea incintei şi împrejmuirea şcolii, astfel încât să fie create condiţii adecvate pentru desfăşurarea activităţilor sportive şi educaţionale, alături de dotarea corespunzătoare a investiţiei propuse prin proiect. Durata de implementare a proiectului este de 71 de luni, în perioada 1 februarie 2018 – 31 decembrie 2023, bugetul având o valoare totală de 9.828.829,36 lei, din care 8,35 milioane de lei este finanţarea nerambursabilă de la Fondul European pentru Dezvoltare Regională (FEDR), peste 1,27 milioane de lei este valoarea eligibilă nerambursabilă din Bugetul Naţional, iar aproape 197 de mii de lei reprezintă cofinanţarea beneficiarului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

PSD Dâmboviţa: Zeci de generaţii vor plăti incompetenţa şi aventura Guvernelor PNL

PSD Dâmboviţa spune că zeci de generaţii vor plăti incompetenţa şi aventura Guvernelor PNL. Mai mult, social-democraţii dâmboviţeni reconfirmă pe baza datelor FMI, că MINCIUNA este POLITICĂ de STAT pentru Cîţu, care a umflat din pix sprijinul antiCoVID la 4,45% din PIB, la finalul anului trecut, în flagrantă contradicţie cu […]