Expozifie de pictură „Voinţa şi Credinţa Neamului – UNIREA”

Căminul Cultural Gura Ocniţei a fost gazda vernisajului expoziţiei de pictură „Voinţa şi Credinţa Neamului – UNIREA”, a artistului plastic şi scriitorului Constantin P. Popescu. Oficiile de gazdă au fost făcute de edilul Sorin Ionită, unul dintre puţinii edili, care susţine cu toată inima şi dăruirea activităţile culturale. Nu au lipsit invitaţii speciali, Mihai Şerbănescu, profesor şi pictor de renume ale Târgoviştei şi invitaţi de la Bucureşti.
Picturile prezente în această expoziţie sunt variate atât ca viziune, cât şi ca si concepţie artistică.Expoziţia de la Căminul Cultural din Gura Ocniţei reprezintă nu doar măestria tablourilor pictate, ci şi sufletul artistului Constantin P. Popescu, care a dat viaţă acestor picturi.
Victor Mihalache a ţinut să sublinieze faptul că Galeria de Artă „Marin Petre Constantin” de la Gura Ocniţei este singura din mediul rural dâm-boviţean.
Nu au lipsit momentele artistice oferite de elevii comunei Gura Ocniţei. Evenimentul face parte din Proiectul „România suntem noi!”, dedicat Centenarului Marii Uniri şi a fost organizat de Consiliul Local şi Primăria Comunei Gura Ocniţei, Căminul Cultural Gura Ocniţei şi bibliotecile de pe raza comunei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

"MARŞUL DE PROTEST ÎMPOTRIVA VIOLENŢEI"

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Dâmboviţa (DGASPC Dâmboviţa) a participat alături de Direcţia de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Târgovişte şi alte instituţii din judeţ, la „MARŞUL DE PROTESTÎMPOTRIVA VIOLENŢEI”, care a fost organizat în acest an în data de 22 noiembrie 2018. Această acţiune reprezintă o […]