EXERCIŢIU MULTIPLU DE SALVARE

Echipa Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa a participat la un exerciţiu complex din calendarul de pregătire pentru anul în curs.
Prima parte a constat în extragerea unei persoane rănite dintr-un aven, de la o adâncime de 70m prin tehnici de salvare în mediul subteran speologic. La acesta au participat şi alţi salvatori din mediul subteran, membri CORSA.
A doua parte a exerciţiului a fost executată de echipa de salvare montană şi a constat în preluarea şi transportarea victimei pe o zonă de abrupt, până la un drum unde urma să fie predată la ambulanţă.
Ambele exerciţii s-au încheiat cu succes, demonstrându-ne încă o dată că sunt necesare pentru menţinerea la un nivel ridicat a capacitaţii de intervenţie a Serviciului Public Judeţean Salvamont Salvaspeo Dâmboviţa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pompierii dâmboviţeni au avut 70 de intervenţii, în ultima săptămână

În ultima săptămână, pompierii dâmboviţeni au avut 70 de intervenţii: 8 incendii la gospodăriile populaţiei (locuinţe, anexe gospodăreşti, mijloace auto etc.), 7 incendii la vegetaţie uscată, 29 acţiuni pentru asigurare zonă, 20 acţiuni pentru asistenţă persoane şi 5 acţiuni la alte situaţii de urgenţă (3 deblocări de uşă, 2 acţiuni […]