Published On: joi, iul. 13th, 2017

Exemplul echipei FC Voluntari Târgovişteanca Petruţa lugulescu a arbitrat, în premieră, o finală de Supercupă

nichiduta.ro

Înfiinţată în 2010, FC Voluntari a mers din performanţă în performanţă şi de doi ani lucrează în Liga 1. În sezonul trecut a terminat pe locul 3 din play-out, după CSM Poli Iaşi şi Gaz Metan Mediaş.
A avut un parcurs excelent în Cupa României, pe care a cucerit-o, învingând în ultimul act, la Ploielti, pe stadionul Ilie Oană, pe Astra Giurgiu.
În decurs de o lună şi jumătate, formaţia antrenată de Claudiu Niculescu a câştigat şi al doilea trofeu, Supercupa României. Această performanţă a fost realizată la Botoşani, după 1-0 (Costin Lazăr), cu Viitorul Constanţa. FC Voluntari a câştigat în premieră cele două trofee. ■ ■
Antrenorul, Claudiu Niculescu, a câştigat ambele competiţii atât ca jucător (la Dinamo Bucureşti) cât şi ca antrenor
(la FC Voluntari).
Oficialii de la Voluntari au fost inspiraţi când l-au înlocuit pe Florin Marin cu Claudiu Niculescu.
O premieră este şi faptul că finala Supercupei României a fost arbitrată la tuşe de două femei, Petruţa lugulescu (Târgovişte) şi Mihaela Ţepuşă (Bucureşti). Ele l-au ajutat pe arbitrul de la centru, Sebastian Colţescu (Craiova). Rezervă a fost Valerică Găman.
FC Voluntari va juca în prima etapă din tur, pe naţional Arena, cu vice-campioana FCSB.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro