Executaţi de braconieri. Doi bărbaţi, găsiţi împuşcaţi mortal pe un câmp din apropierea Târgoviştei

Doi bărbaţi, unul în vârstă de 40 de ani din Târgovişte şi altul în vârstă de 49 de ani din comuna Răzvad au fost găsiţi împuşcaţi mortal, joi seară, pe un camp din localitatea Nisipuri. Descoperirea macabră a fost făcută de un alt cetăţean care se afla la cules de varză. Anchetatorii sunt în alertă maximă. Poliţia şi procurorii investighează cazul.
Consilierul UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim şi angajatul său, Ion Neagu, sunt bărbaţi împuşcaţi mortal pe câmpul din apropierea Târgoviştei
Unul din bărbaţii găşiţi împuşcaţi pe câmpul din zona Nisipuri, era consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim sau cum îi mai spun apropiaţii Bebe Ifrim. Celălalt bărbat, Ion Neagu era angajatul acestui.
Potrivit unor informaţii, se pare că Gheorghe Ifrim împreună cu angajatul său, Ion Neagu au plecat, joi, în jurul prânzului, pe câmpul de la Nisipuri unde Bebe Ifrim avea un teren cultivat cu varză ca să o culeagă. În timp ce bărbaţii culegeau varza au auzit împuşcături, ba mai mult, ar fi văzut şi pe cei care vânau .
Se pare că Gheorghe Ifrim le-ar fi spus celor care vânau şi se pare ilegal, să se oprească. Imediat, Gheorghe Ifrim ar fi sunat un prieten şi l-ar fi rugat să sune la poliţie şi să anunţe că în zonă sunt nişte braconieri, însă convorbirea telefonică sar fi interupt brusc, auzindu-se nişte împuşcături Inexplicabil este faptul că -deşi a auzit că au fost trase focuri de armă – prietenul politicianului nu a sunat la 112. Poliţia a fost alertată abia după 6 ore de un trecător care a descoperit întâmplător trupurile victimelor. În zona au ajuns mai mulţi poliţişti şi procurori. Nici urmă însă de vreun suspect.Consilierul local UNPR Răzvad, Gheorghe Ifrim, la momentul în care a fost descoperit prezenta o plagă împuşcată în zona capului şi una în zona spatelui iar Ion Neagu prezenta o plagă împuşcată în abdomen.
În sprijinul anchetatorilor dâmboviţeni au venit şi doi criminalişti specialişti din cadrul Directiei Investigaţii Criminale –
IGPR
În judeţul Dâmboviţa, anchetatorii desfăşoară ample acţiuni de cercetare în cazul celor doi bărbaţi împuşcaţi mortal pe un câmp din apropierea Târgoviştei. În sprijinul anchetatorilor dâmboviţeni au venit şi doi criminalişti specialişti din cadrul Directiei Investigaţii Criminale –
IGPR .
Moartea a fost violentă
Cei doi bărbaţi au fost găsiţi fără suflare la o distanţă de 100 de metri unul de celălalt şi la aproximativ 500 de metri de locul în care culegeau varză. Surse din rândul anchetatorilor spun că cei doi i-au alergat pe braconierii cu care s-au luat la ceartă, iar ulterior au fost împuşcaţi. Primul care a căzut răpus de rafala de alice a fost consilierul din Răzvad, Răzvan Gheorghe Ifrim. Celălalt bărbat, Ion Neagu, a fost găsit la 100 de metri de şefu său, semn că a alergat să se apere când a văzut scena, însă a fost şi el răpus de braconieri.
De altfel, procurorii susţin ideea că cei doi bărbaţi au căzut victimele braconierilor, care, prinşi în fapt, au reacţionat extrem de violent. „În urma necropsiei celor două cadavre găsite în apropierea Municipiului Târgovişte, a rezultat că una dintre victime are două plăgi împuşcate, una în abdomen şi una în cap, iar cealaltă are o plagă împuşcată în abdomen. Se pare că s-a tras de la mică distanţă, cu alice. Se confirmă relatarea bărbatului cu care a vorbit la telefon una dintre victime, în sensul că purta o discuţie la telefon şi a făcut vorbire de faptul că cineva s-ar afla la braconaj”, a afirmat procurorul Camelia Matei, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa.
Medicii legişti de la Serviciul de Medicină Legală Dâmboviţa au efectuat autopsiile în cazul celor doi bărbaţi găsiţi morţi pe un câmp . Ambele victime au fost, practic, ciuruite cu alice, iar la examinare, medicii au găsit multiple fracturi şi alte leziuni: „La primul decedat s-au găsit două orificii prin intrare la nivelul masivului cranio – facial şi la nivelul abdomenului anterior. La examenul intern s-au evidenţiat, multiple fracturi ale boltei şi bazei craniului, fracturi costale, contuzie şi plagă pulmonară, recum şi multiple plăgi ale organelor abdominale, acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat că moartea a fost violentă asupra victimei trăgându-se două focuri de armă cu alice. În cazul celui de-al doilea decedat la examenul extern s-au evidenţiat două orificii de intrare cu lipsă de substanţă tegumen-tară, leziuni la nivel abdominal în regiunea lombară. La examenul intern s-au constatat multiple plăgi ale organelor abdominale acompaniate de hemoperitoneu. S-a concluzionat, de asemenea, că moartea a fost violentă şi că asupra victimei s-au tras două focuri de armă cu alice”, a declarat dr. Elena Firoiu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean de Urgenţă din Târgovişte.
Există un cerc foarte mare de suspecţi în cazul bărbaţilor găsiţi împuşcaţi pe câmp
Anchetatorii continuă cercetările şi se fac audieri. Conform reprezentanţilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Dâmboviţa, pe lista de audieri este şi persoana cu care una dintre victime a vorbit la telefon. Cercul de suspecţi în cazul celor doi bărbaţi găsiţi, joi seara, împuşcaţi, pe un câmp din apropierea Târgoviştei, este foarte mare.
Echipe de poliţişti sunt mobilizate în tot judeţul şi fac cercetări ample, în special la persoane care deţin arme. Până acum 20 de persoane au fost audiate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Investiţia "Staţie de producere a oxigenului medicinal", rămâne o prioritate pentru Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte şi CJ Dâmboviţa

Săptămâna trecută, în cadrul şedinţei CJ Dâmboviţa s-au aprobat indicatorii tehnico-economici estimaţi şi a devizului general pentru obiectivul de investiţii „Proiectare şi construcţie clădire pentru obiectivul Staţie de producere a oxigenului medicinal” – Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte. Pentru amplasarea echipamentelor staţiei de producere a oxigenului medicinal, este necesară realizarea […]