EXAMENE PENTRU DELEGAŢI

Mihai ROŞOIU

In vederea alcătuirii corpului de delegaţi de joc FRF pentru sezoanele 2018/2019 şi 2019/2020, începând cu data de 21 iunie 2018 începe perioada de înscriere pentru cei care doresc să susţină examenul care să le permită să îndeplinească acest rol. Perioada de înscriere se încheie la data de 6 iulie 2018.
De asemenea, persoanele care au deţinut calitatea de delegat de joc în sezoanele anterioare au obligaţia de a se înscrie şi de a susţine acest examen, dacă doresc să deţină calitatea de delegat de joc şi în sezoanele următoare.
Înscrierea pentru susţinerea examentului se face pe baza dosarului care trebuie să conţină următoarele documente:
1. Cerere scrisă şi semnată;
2. Curriculum vitae din care să rezulte experienţa în activitatea fotbalistică în conformitate cu prevederile art. 64, alin. 2 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, „Persoanele care doresc să obţină calitatea de observator oficial trebuie să aibă o calificare în activitatea fotbalistică, în cadrul FRF, LPF, AJF, AMFB sau cluburilor de fotbal”. De asemenea, candidaţii vor indica în CV un număr de telefon mobil şi o adresă de corespondenţă prin e-mail.
3. Cazier judiciar valabil;
4. Adeverinţă medicală.
5. 2 fotografii, tip – paşaport.
Documentele pot fi transmise prin e-mail la adresa silvia.boroneant@frf.ro sau pot fi depuse la sediul Federaţiei Române de Fotbal, Casa Fotbalului, etaj 2, camera 2, la doamna Silvia Boroneanţ, până la data de 6 iulie 2018, ora 17:00.
Examenul se va desfăşura la data de 18 iulie 2018 cu începere de la ora 11.00 şi va consta într-un test grilă care va conţine un număr de 30 de întrebări, fiecare cu trei variante de răspuns, dintre care una corectă.
Testarea pentru persoanele care deţin de drept calitatea de delegat de joc (Preşedinţi de AJF şi delegaţi UEFA) se va desfăşura la data de 18 iulie 2018 cu începere de la ora 13:00.
Cele 30 de întrebări sunt împărţite în trei secţiuni, după cum urmează: întrebările 1-10 din Regulamentul de organizare a activităţii fotbalistice, întrebările 11-20 din Regulamentul Disciplinar şi întrebările 21-30 din Legea nr. 4/2008 privind prevenirea şi combaterea violenţei cu ocazia competiţiilor şi a jocurilor sportive completată cu Legea nr. 10/2012 şi cu Legea nr. 219/2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Alianţa PSD-ALDE a dat Legea sclaviei la români Uimitor, PNL şi USL, care se dau de ceasul morţii că sunt cei mai şcoliţi dintre proştii cu diplomă, au sprijinit necondiţionat iniţiativa pesedisto-aldistă, cu ajutorul udemeriştilor

Ceea ce s-a întâmplat la începutul acestei săptămâni este o dovadă în plus că politicienii, indiferent de culoarea politică, sunt toţi o apă şi un pământ. Mai pe înţelesul omului simplu, politicienii românii sunt cu toţii nişte javre ordinare. Dar, să ne întoarcem puţin înapoi, în timp. Nu prea mult. […]