Evidenţa persoanelor vaccinate împotriva COVID-19

Potrivit datelor puse la dispoziţia CNCAV de către Institutul Naţional de Sănătate Publică prin aplicaţia Registrul Electronic Naţional al Vaccinărilor (RENV), care ţine evidenţa vaccinărilor, situaţia vaccinărilor din ziua de 29 decembrie, ora 17.00, este:

 1. Număr de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (în ultimele 24 de
  ore) – 712.
 2. Număr total de persoane vaccinate împotriva COVID-19 cu vaccinul Pfizer BioNTech (începând cu data de 27 decembrie 2020) -2.778.
 3. Număr de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (în ultimele 24 de ore): 6 reacţii comune şi minore, dintre care:
 • 2 reacţii de tip local, cu durere la locul injectării;
 • 4 reacţii generale: 2 febrile, 2 alergice de tip urticarie.
 1. Număr de reacţii adverse înregistrate la nivelul centrelor de vaccinare (începând din 27 decembrie 2020): 7 reacţii comune şi minore, dintre care:
 • 2 reacţii locale cu durere la locul injectării;
 • 5 reacţii generale: 2 febrile, 3 alergice de tip urticarie.
  Precizăm că programul centrelor de vaccinare se încheie la ora 20.00, motiv pentru care numărul vaccinărilor realizate în intervalul orar 17.00 – 20.00 va fi reflectat în raportarea din ziua următoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Activităţi de verificare a respectării măsurilor de protecţie, în judeţul Dâmboviţa

Pentru prevenirea şi combaterea infectării cu noul tip de coronavirus, sub autoritatea Instituţiei Prefectului, poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dâmboviţa au continuat activităţile de verificare a modului în care sunt respectate prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea şi combaterea efectelor pan-demiei de COVID-19.367 […]