Published On: mar, iun. 4th, 2019

EVELYN NEACŞU A CUCERIT CUPA DOUBLE A

nichiduta.ro

Tenismena Evelyn Neacşu a strălucit din plin la ediţia din acest an a Cupei Double A, găzduită de oraşul Ploieşti. Sportiva de la CS Târgovişte, coordonată de Sorin Erlic, a reuşit să-şi adjudece la pas trofeul pus în joc la categoria Under 12.
Evelyn a devenit câştigătoarea turneului după ce s-a impus în finală în faţa Nicolei Stan (Asociaţia Altius Tenis Club), cu 6-2, 6-3. De asemenea, în semifinale, tenismena clubului nostru a trecut de Ana Ioana Varsa (ACS MS Team), cu 6-1, 6-2, iar în faza sferturilor de finală de Tiana Maria Tiprigan (CSŞ Ploieşti), cu 6-2, 6-1. Cum a plecat din postura de favorită 1 a Cupei, Evelyn a avut liber în primul tur.
Alessia Stan s-a oprit
în semifinale la Trofeul Micilor Aşi
Tot în perioada 24-29 mai, o altă tenismenă de la CS Târgovişte, Alessia Stan s-a oprit în semifinale la Trofeul Micilor Aşi, desfăşurat la Curtea de Argeş. Sportiva coordonată de Sorin Erlic a pierdut în meciul pentru intrarea în finală împotriva Elenei Cârstea (Tenis Club Stănică Craiova), cu 3-6, 5-7. În schimb, până la disputa din penultimul act al întrecerii destinate categoriei Under 14, Alessia a înregistrat victorii pe linie, trecând pe rând de Martina Manzo (ACS Hidro) – 6-3, 6-1 şi de Patricia Otto (ACS T. Râmnicu Vâlcea) – 7-6 (3), 3-6, 6-3. Fiind favorită numărului 2 a turneului, sportiva clubului nostru a avut liber în primul tur.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro