EUROPENE FĂRĂ MEDALII

Mihai ROŞOIU

In perioada 4-6 octombrie 2013, la Bursa, Turcia, a avut loc Campionatul European de Karate Shotokan WSKU. Din lotul naţional al României a făcut parte şi Mihăieş Cristian, care a a participat la kumite seniori -67 kg. Sportivul nostru a avut o evoluţie bună la acest campionat, dar nu a reuşit să obţină medalie, acesta fiind învins de un sportiv din ţara gazdă la o diferenţă de 1 punct. Acum urmează o refacere, ca apoi să se pregătească cu lotul de seniori al Clubului Sportiv Târgovişte în vederea participării la Open-ul României la Karate din luna noiembrie 2013.
Astfel, Mihăieş Cristian rămâne în palmares la nivel internaţional cu medaliile obţinute anul acesta în Slovacia, la C.E. de Karate Shito Ryu, şi anume: medalia de aur cu echipa de kumite seniori a României, medalia de bronz cu echipa de kata sincron seniori (toţi componenţii fiind legitimaţi la CS Târgovişte) şi locul V la kumite indiv. seniori -65 kg.
La sfârşitul săptămânii, sâmbătă, 12.10.2013, la COSR Izvorani, va avea loc C.N. Karate Shito Ryu pentru Copii şi Tineret, unde secţia de Karate va fi prezentă cu un lot format din 7 sportivi, 5 la tineret – Vlădăscu Flavius, Suhan Cosmin, Stroe Florin, Putanu Robert şi Barbu Robert şi 2 la copii – Merda Robert şi Setreanu Alexandru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

VIDEO. CJ a primit 12.543 mii iei de ia Ministerui Dezvoitării

Consilierii judeţeni din Dâmboviţa s-au reunit, la primele ore ale dimineţii de ieri, în şedinţă extraordinară. Au avut pe masă cinci proiecte de hotarâre ce privesc judeţul Dâmboviţa. Printre cele mai importante se număra aprobarea indicatorilor tehnico – economici pentru obiectivul „Asfaltare DJ 722, km 3+350-4+580 şi km 0+7002+300 în […]