Published On: mie, nov. 14th, 2018

Eugen Tomac a lansat, la Târgovişte, campania „Împreună spunem NU pensiilor speciale”

nichiduta.ro

Preşedintele Partidului Mişcarea Populară, Eugen Tomac şi Georgeta Zaharia, şefa Organizaţiei de Femei, au efectuat, ieri, o vizită la Târgovişte, unde sa întâlnit cu liderii organizaţiei judeţene, condusă de Liliana Niţu şi au participat la lansarea campaniei naţionale de strângere de semnături intitulată „Împreună spunem NU pensiilor speciale”. Prin această campanie de informare a opiniei publice şi de strângere de semnături, PMP intenţionează să obţină suportul necesar promovării unui proiect legislativ privind eliminarea pensiilor nesimţite, ceea ce ar reprezenta şi un act de echitate socială. Drept principal argument, Eugen Tumac a spus că este anormal şi imoral ca 4,5 milioane de pensionari să primească o pensie medie care nu depăşeşte 1000 de lei pe lună, în timp ce anumite categorii privilegiate, între care şi parlamentarii, să beneficieze de pensii special de 10 – 15 ori mai mari.
În acest context, liderul PMP a amintit de campania precedentă, prin care au fost strânse un milion de semnături pentru susţinerea iniţiativei legislative de alegere a primarilor în două tururi de scrutin.
Întrebat de ziarişti, în legătură cu excluderea din PSD a senatorului Adrian Ţuţuianu, fost preşedinte al PSD Dâmboviţa, Eugen Tomac a declarat că „modul brutal în care a acţionat Dragnea arată disperare”. A apreciat că Ţuţuianu a fost executat pentru orgolii politice iar Dragnea a vrut să dea şi „un semnal şi pentru alţii mai slabi, că a reuşit cu unul cu peste 60% să-l pună în această situaţie.”

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro