Erasmus Open Doors, la Universitatea „Valahia” din Târgovişte

Ş.E.

Universitatea „Valahia” din Târgovişte va organiza joi, 9 martie 2017, ora 12:00, în Campusul universităţii – Corpul B, amfiteatrul 012, parter (Str. Aleea Sinaia, nr. 13), evenimentul Erasmus Open Doors. Cu această ocazie vor fi promovate oportunităţile de studiu şi practică pentru studenţi în cadrul programului european Erasmus+. Viitorii studenţi Erasmus+ vor avea oportunitatea de a se întâlni cu foşti studenţi Erasmus şi cu reprezentanţi ai universităţii.
Anul acesta sărbătorim 30 de ani de programe Erasmus în Europa şi 20 de ani în România. Toate universităţile partenere în programul Erasmus+ participă la eveniment, în mediul online şi offline. Între orele 10:00 – 21:00, pagina de Facebook a programului Erasmus+ https://www.facebook.com/Er asmusPlusRO va găzdui contribuţii cu privire la oportunităţile oferite tuturor celor interesaţi de acest program prin fotografii, filme, intervenţii etc.
Campania de promovare pentru social media va fi precedată de un flashmob online în care doritorii vor fi invitaţi cu 24 de ore în avans (8 martie 2017, ora 10:00) să posteze la poza de profil fotografia Erasmus 30 cu invitaţia de a participa. Flashomob-ul va fi iniţiat pe pagina de Facebook https://www.facebook.com/e vents/380337155658552/.
De asemenea, Agentia Nationala pentru Programe Comunitare în Domeniul Educatiei şi Formării Profesionale
(ANPCDEFP) a lansat pe 22
februarie 2017 un concurs video „Fii cu ochii pe Erasmus+”. Este un concurs cu premii, iar realizatorii celor mai bune filme scurte pot câştiga un vouchere în valoare de 500 euro – premiul I, 300 euro – premiul II, sau 200 euro – premiul III. Concursul este adresat foştilor, actualilor şi viitorilor studenţi Erasmus (http://www.eras-musplus.ro/stire/vrs/IDstire/2 60).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Chindia Primul eşec din amicale. Sâmbătă, joacă pe puncte cu Academica Clinceni

Chindia a înregistrat prima înfrângere în meciuri amicale disputate în această iarnă. A fost învinsă de liderul din liga a 2-a, Juventus Bucureşti cu 1-0 (Chipirliu 8 din 11 m). Ispas a fost eliminat în min 79. Cele două adversare au fost libere în week-end, întrucât trebuie să joace cu […]