EMIL SĂNDOI, DESPRE NUMIREA LUI MUTU LA FCU CRAIOVA: E PRESIUNE URIAŞĂ

Mihai ROŞOIU

Emil Săndoi a comentat, la Pro X, numirea lui Mutu pe banca tehnică a oltenilor. Actualul antrenor al Chindiei Târgovişte a spus că Mutu va resimţi o presiune uriaşă la Craiova, acolo unde orgoliile sunt mari, iar şefii îşi doresc rezultate cât mai bune.
„Adrian a fost un fotbalist de marcă pe care l-a avut România. A jucat la un nivel incredibil şi a avut rezultate, realizări fantastice. Şi în cariera de antrenor, în momentul în care a început, am văzut la turneul final o echipă naţională de tineret disciplinată, care a obţinut rezultate bune cu adversari care avuseseră un parcurs mai bun în calificări.
Va fi o provocare şi pentru el, pentru că, Craiova fotbalistică e altceva, e o presiune permanentă. Toată lumea îşi doreşte rezultate dintre cele mai bune. Nu va fi uşor, sunt convins de asta, dar ştiind că e un băiat dornic să obţină performanţă, foarte implicat în fenomen, îi doresc multa baftă”, a declarat Emil Săndoi la Ora exactă în sport.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIŞTE execută lucrări pentru prevenirea

În perioada 14.06-18.06.2021, SUCURSALA DE DISTRIBUŢIE A ENERGIEI ELECTRICE TÂRGOVIŞTE execută lucrări pentru prevenirea unor avarii în instalaţiile de medie şi joasă tensiune. în acest sens, va fi întreruptă energia electrică la micii consumatori şi la consumatorii casnici, în localităţile menţionate mai jos:LUNI, 14.06.2021: Ciocăneşti, Creţu (08.00-16.00); Meri, Cojocaru, Chirca, […]