Published On: mar, ian. 9th, 2018

ELIMINARE SURPRINZĂTOARE PENTRU SORANA CÎRSTEA

nichiduta.ro

Înfrângere surpriză pentru Sorana Cîrstea. Jucătoarea din România a fost învinsă în primul tur al turneului australian de la Hobart de o jucătoare care a avut nevoie de calificări ca să ajungă pe tabloul principal. Cîrstea este numărul 37 în clasamentul WTA şi a pierdut în faţa britanicei Heather Watson, numărul 74 în clasamentul mondial.
Românca, favorita numărul 3 a turneului de 250.000 de dolari, a început groaznic primul set. A fost condusă cu 4-0, dar a reuşit să egaleze şi chiar a condus cu 54. Watson a făcut 5-5 chiar pe serviciul Soranei şi s-a impus cu 7-5 în primul set. În setul doi, cele două jucătoare au fost la egalitate după 6 game-uri. După ce tabela a arătat 3-3, totul s-a schimbat pentru Sorana şi nu a reuşit să mai câştige niciun set. Scorul final a fost 7-5, 6-3. Jucătoarea din România a primit 3310 dolari şi 30 de puncte WTA.
Sorana Cîrstea a început anul tot în Australia şi a jucat optimi de finală la Brisbane unde a fost învinsă de Anastasija Sevastova din Lituania. Pentru ea urmează acum Australian Open. La Hobart au rămas 3 jucătoare din România.
Mâine este programat duelul românesc dintre Irina Begu şi Monica Niculescu. În primul tur. Mihaela Buzărnescu a trecut de franţuzoaica Alize Cornet şi în turul al doilea o va înfrunta pe Anna-Lena Friedsam din Germania.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente