Published On: mie, iun. 7th, 2017

Eliga a 2 a, Etapa a 38 a (ultima) Juventus şi Sepsi au promovat direct, UTA dă baraj

nichiduta.ro

Submediocra Liga a 2 a s-a terminat. Au promovat direct, pe prima scenă a fotbalului românesc, Juventus Bucureşti (locul 1, cu 84p) şi Sepsi Sfân-tu Gheorghe (2, cu 71p). Echipa din Colentina a terminat sezonul cu o victorie concludentă, 3-0 (Bustea 17, Buhăescu 32, Cazan 84), cu Metalul Reşiţa, care a terminat pe singurul loc (16) re-trogradabil. Sepsi a remizat, acasă, 1-1 (Hadnagy 79 – Năstăsie 87) cu CS Mioveni. Vor să-şi facă stadion care să susţină cerinţele Ligii 1. UTA Bătrâna Doamnă a ocupat locul 3 şi va da baraj (tur – retur) de promovare – menţinere în Liga 1, cu ACS Poli Timişoara.
Echipa din Arad a susţinut vara trecută două duble pentru promovare cu Dunărea Galaţi şi FC Voluntari, dar a trecut de prima echipă şi a fost dobândită de a 2 a, care a câştigat ediţia din acest an a Cupei României. În ultima etapă de campionat (a 38 a), UTA a făcut egal, la Şiria , 2-2 (A. Petre 33 şi 42-din 11 metri) – Honciu 37, 57), cu Chindia Târ-govişte.
Echipa din Vechea Cetate de Scaun a avut o evoluţie oscilantă şi s-a clasat pe locul 5, cu 58 de puncte. E mult sub posibilităţi şi condiţii. Scorul etapei s-a înregistrat la Satu Mare, unde echipa locală, Olimpia, i-a dat 7-0 Daciei Unirea Brăila. Fc Braşov şi-a terminat cariera de 80 de ani cu un eşec, 2-1 (Costache 12, Vlada 73 – Tripşa 45), cu FC Afumaţi. Din luna septembrie 2017, formaţia de sub Tâmpa întră în faliment.
Foresta Suceava nu s-a prezentat la Călăraşi pentru meciul cu echipa locală, Dunărea. Probleme cu existenţa au formaţiile Dacia Unirea Brăila şi Academica Clinceni iar CS Mioveni este în insol-venţă. Din sezonul viitor, Liga a 2 a se va alcătui din 18 echipe.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro

Articole Recente