Elevii de la Şcoala Coresi, în vizită la Centrul de Prevenire a Criminalităţii

Ş.E.

coresiZilele trecute, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii din Târgovişte, a avut loc o întâlnire a poliţiştilor cu elevii Şcolii Coresi – clasele a Vl-a A şi a Vl-a B.
„Activitatea de informare pe tema prevenirii violenţelor, atât în mediul şcolar, cât şi în afara acestuia, se înscrie în Programul de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizare a minorilor, prioritate naţională a Poliţiei Române în anul 2013”, ne-a declarat comisar şef Nina Tatiana Neacşu.
„De la iniţierea programului, mai exact din data de 5 februarie 2013, până în prezent, poliţiştii din structura de prevenire au organizat 49 de astfel de întâlniri cu elevii (1940 de beneficiari), atât în şcoli cât şi în alte locaţii.
Pe parcursul întâlnirilor, copiilor le-au fost prezentate filme educative, tematice („Cheia e la tine!”), şi au fost purtate discuţii pe tema violenţei şi combaterii acesteia”, a mai precizat Nina Tatiana Neacşu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Pentru economia judeţului Dâmboviţa sunt disponibile 58 de locuri de muncă

Ca întotdeauna, locurile de muncă vacante oferite de piaţa de muncă internă sunt mai puţin numeroase decât cele oferite de spaţiul european. Dar şi aşa, în baza de date a Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dâmboviţa sunt înregistrate 58 de locuri de muncă, din care 10 pentru persoanele […]