Published On: mar, mart. 12th, 2013

Elevii de la Şcoala Coresi, în vizită la Centrul de Prevenire a Criminalităţii

nichiduta.ro

coresiZilele trecute, la Centrul de Prevenire a Criminalităţii din Târgovişte, a avut loc o întâlnire a poliţiştilor cu elevii Şcolii Coresi – clasele a Vl-a A şi a Vl-a B.
„Activitatea de informare pe tema prevenirii violenţelor, atât în mediul şcolar, cât şi în afara acestuia, se înscrie în Programul de prevenire a delincvenţei juvenile şi victimizare a minorilor, prioritate naţională a Poliţiei Române în anul 2013”, ne-a declarat comisar şef Nina Tatiana Neacşu.
„De la iniţierea programului, mai exact din data de 5 februarie 2013, până în prezent, poliţiştii din structura de prevenire au organizat 49 de astfel de întâlniri cu elevii (1940 de beneficiari), atât în şcoli cât şi în alte locaţii.
Pe parcursul întâlnirilor, copiilor le-au fost prezentate filme educative, tematice („Cheia e la tine!”), şi au fost purtate discuţii pe tema violenţei şi combaterii acesteia”, a mai precizat Nina Tatiana Neacşu.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro