Published On: lun, apr. 16th, 2018

Elev arestat după ce a bătut un coleg

nichiduta.ro

Un adolescent de 16 ani, elev în clasa a IX-a la Liceul Tehnologic „lordache Golescu” din Găeşti a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, el fiind bănuit de comiterea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi port sau folosire fără drept de obiecte periculoase.
Potrivit investigaţiilor efectuate de poliţiştii de la Găeşti, la data de 11 aprilie a.c., în timp ce se afla în incinta unităţii de învăţământ din Găeşti, pe fondul unui conflict spontan, ar fi agresat fizic un alt tânăr de 16 ani.
Victima a fost lovită cu picioarele dar şi înţepată în zona picioarelor cu un briceag. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale, fără a necesita internarea.
Iniţial, oamenii legii l-au reţinut pe adolescentul de 16 ani pentru 24 de ore, iar vineri, 13 aprilie lau prezentat instanţei de judecată care a dispus ca el să stea după gratii pentru următoarele 30 de zile.
Bătăuşul se pare că este un client mai vechi al poliţiştilor. Un adolescent cu mari probleme. În urmă cu doi ani a fost condamnat la şase luni de închisoare cu suspendare pentru tâlhărie.
Inspectoratul Şcolar Judeţean dâmboviţa deja a demarat o anchetă internă şi va dispune măsurile care se impun.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro