Published On: joi, oct. 26th, 2017

Elev ajuns în comă la spital, după ce s-a bătut cu un coleg pe holul şcolii

nichiduta.ro

Un elev de 13 ani a ajuns în comă la spital, după ce s-a bătut cu un coleg pe holul şcolii. Incidentul nefericit s-a petrecut la şcoala din satul Croitori, comuna dâm-boviţeană Ulieşti.
Conflictul a izbucnit între cei doi băieţi în timpul pauzei. Băiatul de 13 ani a fost lovit de un alt băiat de 14 ani, în urma loviturilor, băiatul de 13 ani a căzut şi s-a lovit cu capul de ciment.
Lovitura a fost atât de puternică încât elevul de 13 ani şi-a pierdut cunoştinţa. Imediat profesorii au solicitat sprijinul Ambulanţei care l-a preluat pe elevul de 13 ani în comă şi l-au dus la Spitalul din Găeşti, aici medici au decis să-l trimită la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte.
După o evaluare a copilului, medicii târgovişteni au decis să-l trimită la un spital din Bucureşti.
Se pare că între cei doi elevi existau nişte neînţelegeri mai vechi şi de aici a pornit conflictul. În acest caz, poliţiştii au deschis un dosar penal pentru lovire şi alte violenţe.
Copilul lovit şi-a revenit, urmând tratament de specialitate sub stricta supraveghere a medicilor într-un spital din Bucureşti. Poliţia continuă cercetările. Cu siguranţă şi Inspectoratul Şcolar va demara

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro