Published On: joi, mart. 13th, 2014

EGALITATEA DE ŞANSE PE PIAŢA MUNCII ESTE DREPTUL NOSTRU

nichiduta.ro

locuri-de-muncaAnul 2014 este un an important pentru cetăţenii Uniunii Europene, fiind anul alegerilor europarlamentare. Din acest motiv, în acest an, mai mult ca oricând, cetăţenii sunt încurajaţi să se implice activ în viaţa comunităţii din care fac parte. Un prim pas în acest sens ar putea fi participarea lor la dezbateri care să promoveze conceptul de cetăţenie europeană.
Pentru a pentru a informa tinerii care votează pentru prima dată cu ocazia alegerilor europarlamentare, Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte dă startul unei serii de dezbateri pe teme de interes privind probleme actuale ale cetăţenilor UE şi dâmboviţenilor. Prima activitate va avea loc vineri, 14 martie 2014, de la ora 09.00, la Liceul Tehnologic Goga lonescu Titu şi este realizată în parteneriat cu AJOFM Dâmboviţa, ONG-uri active în domeniul serviciilor sociale ori al calificării/recalificării şi reconversiei profesionale. Evenimentul constă într-o dezbatere cu tema „Egalitatea de şanse pe piaţa muncii este dreptul nostru!” la care vor participa liceeni din anii terminali şi specialişti în domeniul amintit.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro