Published On: sâm, iul. 27th, 2013

EGAL FĂRĂ GOLURI C.S. Mioveni – F.C. Municipal Târgovişte 0 – 0

nichiduta.ro

fcmF.C. Municipal Târgovişte rămâne neînvinsă în această vară după ce a remizat cu divizionara secundă C.S. Mioveni, în deplasare. În primul meci cu Diaconu pe banca tehnică, târgoviştenii au reuşit să facă faţă unei formaţii argeşene care a aliniat un „11” cu multe noutăţi. Tehnicianul Iordan Eftimie a folosit mai mulţi fotbalişti veniţi în probe la Mioveni în această pauză com-petiţională, dar care au jucat în Liga a II a. În garnitura de bază a grupării din Mioveni s-au regăsit Croitoru, Briceag, Răuţă sau Popa, fotbalişti crescuţi şi promovaţi de F.C. Argeş.
De partea cealaltă, F.C. Municipal Târgovişte a deplasat la Ştefăneşti un lot de 24 de jucători, cea mai importantă noutate fiind cea a goal-keeper-ului Bica, sosit la Târgovişte de la Gloria Corneşti.
Pentru jocul de miercuri seara, Costel Diaconu a utilizat următoarea formulă de start:
Bica- Neagu, Anghel, Coman, Cernea – Gâldău, Timofte – Daia, Mândru, Enescu – Dragnea Pe parcursul celor 90 de minute au mai evoluat: Andrei, Popa, Leţu, Paraschiv, Tudorache, Negotei II.
Următoarea partidă de verificare a Municipalului este programată duminică, de la ora 11:00, pe stadionul din Şotânga contra formaţiei din Tărtăşeşti.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro