Published On: lun, dec. 4th, 2017

Edi Iordănescu, după meciul cu Chindia: „Ne aşteptam la un meci foarte greu. Aşa sunt toate în Cupă”

nichiduta.ro

Astra a tremurat puţin pentru calificarea în sferturile Cupei României şi a reuşit să treacă de Chindia abia după prelungiri, prin golurile marcate de Balaure şi Chipirliu.
Edi Iordănescu ştie de ce Astra a avut emoţii cu o echipă de liga secundă.
„Ne aşteptam la un joc foarte greu, aşa cum este în Cupă. Vedem că Hermannstadt a eliminat o echipă de prima ligă, Craiova a ajuns în prelungiri cu Afumaţi, iar Dinamo a avut nevoie de 11 metri pentru a se califica cu o echipă de liga a treia.
Meciul cu FCSB ne-a consumat extrem de mult şi am avut neşansa să jucăm în Cupă după o astfel de partidă. Am încercat să reechilibrez echipa din punct de vedere mental. Simt o ambiţie foarte mare din partea jucătorilor, încercăm să scoatem cât mai mult din fiecare meci. Noi ne autodepăşim.
Am construit tot meciul, am avut ocazii, iar cu puţină şansă nu mai ajungeam în prelungiri. Am terminat meciul cu trei jucători sub 21 de ani, jucătorii trebuie să simtă că au susţinere. Cupa este un obiectiv, încercăm să mergem cât mai departe”, a spus Iordănescu, la microfonul Digi Sport.
Tehnicianul a lămurit şi situaţia lui Alex loniţă, jucător care ar fi dorit de CFR şi de Kay-serispor.
„E normal să fie lăudat loniţă. El nu termină contractul în vară, mai are un an, aşa că se face o confuzie. Mangia a dat o lecţie de profesionalism şi nu a vorbit de situaţia lui loniţă, aşa cum fac conducătorii altor cluburi”.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro