Published On: joi, aug. 10th, 2017

Echipele din Titu. Şirineasa. Chişcani şi Becicherecu Mic reprimite în Liga a 3 a Dinamo 2 şi Pandurii 2 nu s-au mai înscris

nichiduta.ro

Campionatul în Liga a 3 a începe pe 25-26 august. Vor fi cinci serii a câte 16 echipe. Asta dacă nu se iveşte ceva neprevăzut.
Două echipe cu drept de participare, Dinamo 2 Bucureşti şi Pandurii 2, nu s-au mai înscris în competiţie. Din cele 80 de cluburi, doar 52 din cele 54 care aveau drept să joace în campionat au depus cerere de înscriere.
Pentru a completa locurile lăsate libere, FRF a aprobat participarea echipelor CFR 2 Cluj şi AFC 2 Hermannstandt. Dar oficialii de la Casa Fotbalului au trimis adrese echipelor care au retrogradat din Liga a 3 a.
Doar patru cluburi, Urban Titu, Şirineasa, Chişcani şi Becicherecu Mic au răspuns afirmativ ofertei făcute. Alte trei grupări: Petrolul Baloteşti, UTA Bătrâna Doamnă 2 şi Recolta Dorolt au răspuns că nu vor să mai participe în Liga a 3 a, în următoarea stagiune. CS Oşorhei n-a răspuns acestei oferte. Toate cele 21 de echipe care au triumfat la barajul de promovare au drept de participare în Liga a 3 a.

eJobs

About the Author

-

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro