Echipele din Liga 3 nu mai au neapărat nevoie de antrenori cu licenţa A

Mihai ROŞOIU

Pe lângă modificările aduse numărului de înlocuiri permise şi de jucători pe banca de rezerve pe durata unui meci, cât şi schimbările aduse „Regulamentului privind statutul şi transferul jucătorilor de fotbal”, Federaţia Română de Fotbal a adoptat şi măsuri care privesc echipele din Liga 3.
Comitetul de Urgenţă întrunit joi, 21 mai, a decis prelungirea termenului de depunere a documentelor necesare procesului de certificare pentru participarea în Liga 3, ediţia 2020/2021, precum şi modificarea modalităţii de depunere a respectivelor documente. Aceste modificări se produc în urma efectelor pandemiei cu COVID-19 la nivelul fotbalului românesc.

Cluburile care vor trebui şi vor dori să participe în noul sezon al campionatului Liga 3, ediţia 2020/201,
trebuie să transmită documentele pentru dosarul de certificare în perioada 1-5 iunie 2020, prin poştă sau curier. Sunt considerata trimise în termen documentele „predate curierului sau oficiului poştal al expeditorului cel târziu la data de 5 iunie
2020″, anunţă FRF.
Acesta este primul sezon de Liga 3 în care FRF vrea certificarea cluburilor, astfel, fiind unul de tranziţie, nu se vor aplica sancţiuni sportive, ca de exemplu neprimirea în campionat, în cazul în care se constată că nu se întrunesc condiţiile de participare, ci se acordă „doar sancţiuni financiare”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

ANUNŢURI

ANUNŢURI