Echipa Universitaţii „Valahia” a ocupat locul I la Concursul inter-universitar de procese penale simulate

Concursul inter-universitar de procese penale simulate desfaşurat la Galaţi între Universitatea „Transilvania” din Braşov, Universitatea „Valahia” din Târgovişte şi Universitatea „Dunarea de Jos” din Galaţi, şi-a desemnat câştigătorii. Echipa Universitaţii „Valahia” a ocupat locul I.
Au fost premiaţi pe cei mai buni dintre studenţi, scopul competiţiei fiind acela de a desăvârşi educaţia juridică a studenţilor Facultăţilor de Drept implicate în proiect. Astfel, studenţii au fost puşi în situaţia de a aplica noţiunile teoretice studiate şi de a-şi dezvolta abilităţile oratorice şi tehnica argumentării: „Eforturile cadrelor didactice şi ale studenţilor de la Facultatea de Drept şi Ştiinte Administrative au fost încununate de succes la Concursul inter-universitar de procese penale simulate des-faşurat la Galaţi între Universitatea „Transilvania” din Braşov, Universitatea „Valahia” din Târgovişte şi Universitatea „Dunarea de Jos” din Galaţi.
Echipa Universitaţii „Valahia” a ocupat locul I.
Felicitări studenţilor:
– Niculae Marina Georgiana – DR.II
– Micu Alexandra Camelia – DR.II
– Creţu Florin Georgian – DR.II
– Tudor Delia Nicoleta – DR.III
– Grozea Alexandru Daniel – DR.III
– Nedelcu Dan Andrei – DR.III
Felicitări, de asemenea, colegelor mele, conf. univ dr. CONSTANŢA MĂTUŞESCU şi lect. univ. dr. DENISA BARBU.
Ne mândrim cu voi!”, a declarat conf. univ. dr. Claudia Gilia.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Va fi realizat un spaţiu de destindere pentru vizitatorii Grădinii Zoologice

Consiliul Local Municipal Târgovişte a aprobat proiectul prin care executivul primăriei urmăreştre realizarea unui spaţiu de destindere pentru vizitatorii Grădinii Zoologice. Investiţia are o valoare estimată de 65.662 lei şi o durată de execuţie de o lună şi jumătate. Proiectul în sine constă în realizarea, pe o suprafaţă de 1.003 […]