Published On: vin, ian. 26th, 2018

ECHIPA LUI ADI BOGOI, VICTORIE IN AMICALE

nichiduta.ro

După o primă săptămână de reacomodare la efort, în care a avut programat câte un antrenament pe zi, Pandurii a susţinut, marţi după-amiaza, primul amical al iernii. Pe terenul sintetic din Târgu Jiu, echipa antrenată de Adrian Bogoi a întâlnit ocupanta locului 13 din Seria 4 a Ligii a 3-a, Internaţional Băleşti. Penultima clasată din Liga 2 s-a impus cu 2-0, prin golurile izbutite de Tudoran şi Dănăricu.
„Nu ştiu cât de concludent a fost acest test, e doar primul amical. Vremea e un impediment pentru pregătire, dar aşa e iarna, iar noi încă încercăm să ne facem programul. Ne-am fi dorit o suprafaţă mai bună de joc, dar aşa este cam peste tot în România acum, în plină iarnă. Pe noi ne interesează să acumulăm şi să încercăm să formăm o echipă mai bună. Pe măsură ce va trece timpul şi vom desfăşura şi alte amicale, concomitent cu pregătirea centralizată, sperăm să punem la punct şi partea tactică, dar şi să integrăm jucătorii nou -veniţi, astfel încât să fim gata la reluarea campionatului”, a declarat, pentru gorj-domino.ro, antrenorul Adrian Bogoi.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro