ECHIPA ETAPEI ÎN LIGA I

Mihai ROŞOIU

PORTAR
Cătălin Căbuz (Viitorul / 23 ani / 12 jocuri) – Unul dintre cei mai buni portari din acest sezon. Işi ajută mult echipa, coordonarea cu linia de apărare funcţionând din ce în ce mai bine.
FUNDAŞI Radu Boboc (Viitorul / 20 ani / 14 jocuri) – Prinde pentru a treia oară echipa etapei, asta după ce a marcat din nou în CASA Liga 1. A ajuns la două goluri şi două pase decisive în 14 apariţii. Daniel Graovac (Astra / 26 ani / 14 jocuri) – A fost imposibil de depăşit de către adversari. Intervenţiile sale au dat încredere echipei. Cu siguranţă, este un câştig pentru giurgiu-veni.
Andrei Miron (FC Botoşani / 25 ani / 12 jocuri) – A câştigat majoritatea duelurilor din defensivă, unde face un cuplu foarte bun cu mai tânărul Andrei Chindriş. Se află la al 6-lea sezon pe prima scenă, timp în care a strâns 163 de meciuri. Mihai Velisar (Gaz Metan / 21 ani / 14 jocuri) – Prestaţiile tânărului fundaş stânga, debutant în acest sezon în CASA Liga 1, reprezintă o surpriză plăcută pentru microbişti. A strâns deja două goluri şi două pase decisive în 14 jocuri.
MIJLOCAŞI Valentin Gheorghe (Astra / 22 ani / 14 jocuri) – Devenit om de bază în acest sezon, tânărul jucător al giurgiuvenilor a ajuns la şapte goluri şi este golgheterul echipei, două dintre reuşite fiind izbutite în ultima rundă.
Antoni Ivanov (Universitatea Craiova / 24 ani / 13 jocuri) – A
făcut cel mai bun meci în tricoul alb-albaştrilor, reuşind să şi marcheze golul care a deschis drumul Universităţii spre succes. Constantin Budescu (Astra / 30 ani / 8 jocuri) – A fost din nou fantastic! A marcat două goluri, ambele cu execuţii de clasă! A ajuns la şase reuşite în ediţia curentă şi 65 în nouă sezoane pe prima scenă.
Florin Tănase (FCSB / 24 ani / 12 jocuri) – A fost omul meciului! A contribuit la prima reuşită a bucureştenilor, apoi a marcat golul victoriei. A fost a 49-a oară când a înscris în principala competiţie internă.
ATACANŢI Lacina Traore (CFR Cluj / 29 ani / 6 jocuri) – Introducerea puternicului vârf ivorian în teren a schimbat în bine jocul ardelenilor. S-a aflat la al 50-lea joc în tricoul clujenilor, pentru care a marcat de 16 ori. Andrei Ivan (Universitatea Craiova / 22 ani / 7 jocuri) – A fost acel jucător de la care fanii aşteaptă să facă diferenţa în astfel de partide. Un meci perfect pentru el! A marcat de două ori şi a ajuns la patru reuşite în carieră în poarta dinamoviştilor.
ANTRENORUL ETAPEI: Victor Piţurcă (Universitatea Craiova / 63 ani) –
Experimentatul tehnician al oltenilor a pregătit excelent meciul, iar rezultatul final a consemnat o victorie specială pentru fanii „Ştiinţei”.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

BRONZ TÂRGOVIŞTEAN LA CUPA ROMÂNIEI DE LUPTE

Unul dintre luptătorii de mare perspectivă ai Clubului Sportiv Târ-govişte a urcat pe podiumul de premiere la ediţia din acest an a Cupei României pentru cadeţi, găzduită de oraşul Piteşti, în perioada 1-3 noiembrie. lonuţ Drăgănescu, antrenat de Cornel Cornea, a avut parte de o evoluţie bună pe întreaga durată […]