Published On: joi, feb. 6th, 2020

ECHIPA ETAPEI A 23-A ÎN LIGA I

nichiduta.ro

PORTAR
Valentin Cojocaru (FC Voluntari / 24 de ani / un joc) – A debutat cu brio în tricoul ilfovenilor. A apărat şi un penalty, dovedind şi de această dată că este unul dintre cei mai buni din campionat la acest capitol.
FUNDAŞI
Radoslav Dimitrov (Sepsi OSK / 31 de ani / 15 jocuri) – A făcut cel mai bun

meci din acest sezon. A contribuit la ambele reuşite izbutite de covăsneni. Se simte excelent sub conducerea lui Leo Grozavu, antrenor care are mare încredere în el.
Uros Cosic (Universitatea Craiova / 27 de ani / 7 jocuri) – Utilizat de către Corneliu Papură în centrul defensivei, s-a achitat excelent de sarcinile trasate de antrenor. A înscris pentru întâia oară în campionatul României.
Paulo Vinicius (CFR Cluj / 35 de

ani / 14 jocuri) – Stâlpul apărării clujenilor a fost jucătorul care a decis derby-ul din Gruia cu un gol spectaculos din afara careului mare. A fost a 10-a reuşită din contul brazilianului în 79 de meciuri bifate în CASA Liga 1.
Ricardo Grigore (Dinamo / 20 de ani / 9 jocuri, FOTO) – A avut o prestaţie fără greşeală în defensivă. S-a dovedit a fi periculos de fiecare dată la fazele fixe din careul advers, dintr-un astfel de moment reuşind să înscrie golul care a închis tabela.
MIJLOCAŞI
Ciprian Deac (CFR Cluj / 33 de ani / 13 jocuri) – Este locomotiva care trage echipa după el în momentele dificile. A creat superioritate în teren graţie calităţilor tehnice şi fizice deosebite.
Alexandru Cicâldău (Universitatea Craiova / 22 de ani / 21 jocuri) – A marcat prima dublă din carieră în CASA Liga 1. A ajuns la opt reuşite în ediţia curentă, dintre care patru din afara careului mare.
Diego Fabbrini (Dinamo / 29 de ani / 7 jocuri) – A fost dirijorul dinamoviştilor de la centrul terenului. A

scos penalty-ul în urma căruia gruparea bucureşteană a deschis scorul.
ATACANŢI
Jacques Zoua (Viitorul / 28 de ani / 3 jocuri) – A fost asul din mâneca lui Gheorghe Hagi. Intrat pe teren la startul reprizei secunde, camerunezul a marcat golul egalizator, apoi a pasat decisiv pentru reuşita lui Iancu.
Marko Dugandzic (FC Botoşani / 25 ani / un joc) – A marcat la debut. Golul jucătorului croat i-a apropiat şi mai mult pe moldoveni de o prezenţă în premieră în play-off.
Gabriel Debeljuh (FC Hermannstadt / 23 de ani / 17 jocuri) -Introdus pe teren în ultimele 30 de minute, vârful croat a reuşit o dublă prin care a adus un punct sibienilor. A ajuns la şase goluri marcate în CASA Liga 1.
ANTRENORUL ETAPEI
Gheorghe Hagi (Viitorul / 54 de ani) – A fost inspirat la pauză când l-a introdus pe Zoua în teren, crescând astfel presiunea pe defensiva adversă. Este primul antrenor care prinde de patru ori echipa etapei.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro