Published On: mie, iun. 12th, 2019

ECHIPA DE VOLEI A CSM-ULUI ARE ANTRENOR NOU

nichiduta.ro

CSM Târgovişte a ajuns la un acord cu tehnicianul sârb Dragan Nesic pentru a pregăti echipa de volei feminin în sezonul 2019- 2020, informează clubul pe pagina ofcială de facebook. Este pentru a treia oară când antrenorul sârb se va ocupa de formaţia din Târgovişte.
Dragan Nesic a antrenat echipa CSM Târgovişte în sezoanele 2014-2015 (medalie de argint în Divizia A1) şi 20162017 (medalie de bronz în Divizia A1). În aceeaşi postare. conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgovişte îi mulţumeşte fostului antrenor Luka Valerijan pentru rezultatele obţinute la echipă în sezonul proaspăt încheiat şi îi urează mult succes în continuare. CSM Târgovişte a obţinut medalia de bronz în sezonul 2018-2019 al Diviziei A1 la volei feminin şi a jucat finala Cupei României, pe care a pierdut-o cu scorul de 1-3 în faţa echipei CSM Volei Alba Blaj.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro