Published On: vin, feb. 14th, 2014

Echipa de baschet trebuie să bifeze alt success clar O NOUĂ MISIUNE FACILĂ CSM Târgovişte – Rapid Bucureşti. Mâine, ora 19.00, Sala Polivalentă din Târgovişte

nichiduta.ro

csmPână la jocul cu Sepsi Sf. Gheorghe, echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târ-govişte are o serie de meciuri accesibile, categorie la care se înscrie şi duelul de sâmbătă seara, de pe teren propriu, cu Rapid Bucureşti.
Poate că jocul împotriva giuleştencelor va fi ceva mai solicitant decât cel cu SCM Craiova, dar şi aşa duelul va fi inegal, iar în mod normal CSM-ul trebuie să-şi continue seria victoriilor categorice.
Şi în partida cu Rapid vor fi folosite jucătoarele care au prins mai puţine minute în meciurile dificile ale campionatului, strategia fiind aceea de a le aduce pe fetele de pe bancă la o formă bună pentru duelurile tari ce vor veni.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro