E momentul să câştigaţi! FC Municipal Târgovişte – Civitas Fagaraş. Astazi, ora 14.00. Stadion Şotânga

Mihai ROŞOIU

Fcm Targoviste -Unirea TarlungeniFC Municipal Târgovişte joacă astăzi, un meci extrem de important pentru viitoarea configuraţie a clasamentului. După eşecurile din ultimele etape, băieţii pregătiţi de Puiu Becheanu sunt condamnaţi să câştige trei puncte în duelul cu Civitas Făgăraş, singura formaţie clasată sub trupa dâmboviţeană. Un succes, în meciul de astăzi, ar linişti apele în sânul grupării dâmboviţene care ar putea acumula şapte puncte şi un moral mai bun pentru viitoarele dueluri din campionat.
Civitas Făgăraş nu a reuşit să câştige vreun joc până în momentul de faţă, un motiv în plus pentru Gâldău şi compania să nu rateze şansa de a se detaşa în ierarhia seriei faţă de adversara din această etapă. FC Municipal a clacat inexplicabil în meciurile consumate în ultimele săptămâni şi o victorie ar veni perfect, mai ales că aceasta este şi ultima etapă a turului de campionat. în mod normal, un rezultat pozitiv în faţa celor de la Civitas ar trebui să fie urmat de alte trei puncte pe care târgoviştenii au şansa să le câştige în prima etapă a returului, cu Avântul Reghin.
Aşa că, jucătorii Municipalului nu au nicio altă variantă decât cea a victoriei, o victorie aşteptată de mai mult timp de suporteri şi conducere.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

COPIII GEORGIANEI MERG LA FINALE!

O regula nescrisa a sportului spune ca de obicei marii sportivi nu pot deveni antrenori la fel de valoroşi. Nu este cazul Georgianei Paic- Filip care pe lânga rezultatele de excepţie pe care le-a obţinut în cariera sa este şi o antrenoare care munceşte cu responsabilitate. Ultima dovada o reprezintă […]