Published On: mie, aug. 7th, 2013

E BINE! Sorana Cîrstea a ajuns în turul al doilea al competiţiei WTA disputate la Toronto

nichiduta.ro

soranaSorana Cîrstea s-a calificat, luni seară, în turul doi al probei de simplu feminin, din cadrul turneului WTA Masters de la Toronto, dotat cu premii în valoare de 2,369,000 dolari canadieni.
Sorana Cîrstea, locul 27 WTA, s-a impus, luni, în primul tur, în faţa ucrainiencei Olga Savchuk, în două seturi, scor 6-2, 6-3.
Românca s-a impus în faţa ucrainiencei într-o oră şi 18 minute de joc, în setul doi Cîrstea reuşind să revină de la scorul de 2-3, la 6-3.
În turul doi, Sorana Cîrstea va juca cu Caroline Wozniacki, cap de serie numărul 9 la turneul din Toronto. Sorana şi Caroline au avut până acum cinci meciuri directe, două victorii sunt trecute în dreptul româncei. Sorana a fost învinsă în 2013 de Wozniacki la turneul de la Doha.
Pentru calificarea în turul doi, Sorana Cîrstea şi-a asigurat un cec în valoare de 12.200 de dolari şi 70 puncte
WTA.
În primul tur la Toronto este calificată şi Alexandra Dulgheru, care a ajuns pe tabloul principal al mastersului canadian după ce a trecut de calificări.
În primul tur, mâine, Alexandra Dulgheru va juca cu slovaca Magdalena Rybarikova, locul 42 WTA. Dulgheru se întâlneşte mâine, pe terenul de joc, pentru a cincea oară cu slovaca. Până acum scorul victoriilor este egal, 2-2.

eJobs

About the Author

Leave a comment

XHTML: You can use these html tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

noriel.ro