E BINE DE ŞTIUT NEPREZENTAREA SAU ÎNT}RZIEREA

S.A.

fcm targoviste-girom albota INTERVIURIiToate ASOCIAŢIILE JUDEŢENE DE FOTBAL, au elaborat câte un STATUT şi REGULAMENT DE DESFĂŞURARE A ACTIVITĂŢILOR FOTBALISTICE PROPRIU, aprobate de ADUNĂRILE GENERALE ale fiecărui A.J.F. în parte.
întreaga activitatea fotbalistică se desfăşoară în conformitate cu R.O.A.F.-ul propriu.
Acolo unde acesta nu a prevăzut un anumit articol, se face trimitere la R.O.A.F.-ul F.R.F., care cuprinde toate regulamentele, pe articole.
Printre articolele stipulate de R.O.A.F.-ul A.J.F. DÂMBOVIŢA, articolul 40 (1), privind NEPREZENTAREA sau ÎNTÂRZIEREA echipelor la jocuri. Se specifică „Dacă o echipă sau alta nu se prezintă ” LA TEREN” în maxim 15 minute de la ora stabilită de forul organizator, arbitrul fluieră începutul şi sfârşitul jocului, după epuizarea celor 15 minute de graţie”.
De aici, la art. 40 (1), prezentarea echipei LA teren şi nu PE teren. Dacă o echipă sau amândouă nu s-au prezentat LA teren, în maxim 15 minute de la ora stabilită, se consideră
NEPREZENTARE.
Ori în cazul prea mult mediatizat, nu se consideră neprezentare (conf. art. 40 (1) al A.J.F.), deci meciul trebuia disputat.
Nu mai doresc alte comentarii, vă las pe dumneavoastră să trageţi concluziile ce reies din precizările art. 40 (1).
De altfel, observatorul de joc de la acel meci specifică, cum că echipa nu era prezentă PE teren la ora 11:15, ci LA teren.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Next Post

Liga a 4-a dâmboviţeană TRĂIEŞTE PALPITANT, DAR... TRĂIEŞTE

Fotbalul dâmboviţean gâfâie. Şi nu sunt speranţe într-un mâine mai bun. Liga a 4-a şchioapătă ca un bătrân cuprins de artroză. După ce s-au „lăsat” Comerţul Viişoara (după etapa a 8-a) şi Utchim Găeşti (în iarnă), acum, după consemnarea a 22 de runde, a abandonat competiţia şi C.S. Conţeşti. Motivele […]